Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραίτης:’Είχαμε δύο πρόσωπα στο ματς’

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο κόουτς της Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης που στάθηκε στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του. Σημείωσε πάντως, πως είχε εμπιστοσύνη στους παίκτες του πως ακόμα και στην παράταση θα κατάφερναν όπως και έγινε τελικά, να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος.

Αναλυτικά όσα είπε στο eviabasket.gr:

Είχαμε δύο πρόσωπα στο πρώτο ημίχρονο, ξεκινήσαμε νωθρά αλλά γρήγορα επιβάλαμε το ρυθμό μας κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει και ξεφύγαμε με 12 πόντους.

Στο β’ ημίχρονο ακολουθήσαμε το ρυθμό της Λιβαδειάς που πήγε σε αργό τέμπο, δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε αλλά και πάλι είχαμε τη νίκη στα χέρια μας στην κανονική διάρκεια.

Παρότι πήγαμε στην παράταση είχα απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου για τη νίκη και δικαιώθηκα. Προσεγγίσαμε σωστά τον αγώνα από τακτικής πλευράς, κάναμε τα περισσότερα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει και πήραμε μια πολύτιμη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους διαιτητές Ντάνο και Χαϊνά που ένα τόσο δύσκολο ματς το κράτησαν με απόλυτη επιτυχία. Εύχομαι καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος στον Απόλλωνα Λιβαδειάς’.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou