Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης:’Στο πρώτο ημίχρονο αγγίξαμε το τέλειο’

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Γ.Σ.Ιτέας κερδίζοντας την Παναγίτσα και η ομάδα του Μωραϊτη μετά από 3 αγωνιστικές διατηρεί το αήττητο φιγουράροντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο κόουτς των νικητών σε δηλώσεις του στο eviabasket.gr τόνισε για τη χθεσινή αναμέτρηση και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του:

Ήταν ένα εύκολο ματς για εμάς με το σκεπτικό ότι η νίκη απέναντι στην Παναγίτσα δεν ήταν στα ‘πρέπει’ της φετινής χρονιάς. Είπαμε να παίξουμε χωρίς άγχος, να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Στο πρώτο ημίχρονο αγγίξαμε το τέλειο στο παιχνίδι μας, αλλά ήξερα πως ήταν αδύνατο να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό απέναντι στην Παναγίτσα για 40′.

‘Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Εμείς, ήδη από χθες το βράδυ σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΓΕΧ. Πρέπει να έχουμε σωστή διαχείριση από εδώ και στο εξής γιατί έχουμε νεαρά παιδιά στην ομάδα που δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Δεν γίναμε ξαφνικά ούτε Σχηματάρι, ούτε Παναγίτσα. Συγχαρητήρια και στην Παναγίτσα που έχει πολύ καλό υλικό και εύχομαι στην ομάδα της Χαλκίδας στο τέλος να πετύχει τους στόχους της’.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou