Over play

52.755! Σπάσαμε τα κοντέρ και συνεχίζουμε!

Ένα ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για σωστή μπασκετική και προπαντός αντικειμενική ενημέρωση είναι αναμφίβολα λίγο!

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε εδώ και 14 μήνες και κάθε μέρα μας εκπλήσσετε ευχάριστα, με μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους παράγοντες, προπονητές, παίκτες όλων των ομάδων για την άψογη συνεργασία που έχει ως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής ό,τι μπασκετικό γεγονός έχει γίνει στην Ένωση να έχει καλυφθεί με αναλυτικά στοιχεία από την ιστοσελίδα μας.

Αυτό το Σαββατοκύριακο το eviabasket.gr, εκτός από τον αγώνα της Κύμης στην Α1, κάλυψε με αναλυτικά στοιχεία (πόντους, δεκάλεπτα κλπ) και τους 34 αγώνες που έγιναν στην τοπική Ένωση!

Η δική σας ανταπόκριση όμως είναι εκείνη που μας κάνει κάθε εβδομάδα να κυνηγάμε το κάτι παραπάνω.

Αυτό το Σαββατοκύριακο που πέρασε το eviabasket.gr έσπασε τα κοντέρ!

Οι 52.755 επισκέψεις στο διήμερο είναι ένα μεγάλο ρεκόρ που μας προτρέπει για ακόμα περισσότερη δουλειά και %cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1σωστή ενημέρωση.

Το Σάββατο 28.531 επισκέψεις και την Κυριακή άλλες 24.224 συνέθεσαν αυτό το μεγάλο ρεκόρ και σας ευχαριστούμε…

Πατώντας πάνω στον πίνακα, μπορείτε να δείτε τα στοιχεία αν και για την Κυριακή δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα η…καταμέτρηση, καθότι απέμεναν λίγες ώρες ακόμα για την ολοκλήρωση της ημέρας.

Θέλω τώρα να αναφερθώ σε κάτι που δεν είναι μπασκετικό.

Χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή ένας φίλος από τους λίγους που αποκτά ένας άνθρωπος στη ζωή του. Ένας αξιαγάπητος άνθρωπος στην κοινωνία της Χαλκίδας, από εκείνους που είχαν το προνόμιο να έχουν μόνο συμπάθειες.

Πριν 3 μήνες, μεσημέρι Παρασκευής 8 Ιουλίου, εντελώς ξαφνικά όπως συμβαίνουν τα περισσότερα πράγματα στη ζωή μας, λίγο πριν πιάσει δουλειά στο πρακτορείο Οπαπ όπου εργάζονταν, τρεις διαδοχικές ανακοπές καρδιάς τον %ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b9άφησαν σε κώμα για τους επόμενους τρεις μήνες.

Ο Γιάννης προσπάθησε να διαψεύσει τους γιατρούς και να ξεφύγει από το χάρο αλλά δεν τα κατάφερε. Χθες το απόγευμα άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και πέρασε τις τελευταίες μέρες της νοσηλείας του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει σήμερα φίλε Γιάννη Ισμίρογλου…

Παναγιώτης Νικολάου

 

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou