Over playUncategorized

Έφτασε η Εθνικής Ελλάδας στη Χαλκίδα!

Λίγο μετά τις 13:00 έφτασε στη Χαλκίδα η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών με τις παίκτριες αλλά και το προπονητικό team να προσέρχονται στο ξενοδοχείο ‘Λούσυ’ για την απαραίτητη ξεκούραση από το ταξίδι.

Για τις επόμενες 3 μέρες στη Χαλκίδα θα ‘χτυπάει’ η καρδιά του Ελληνικού μπάσκετ με την Εθνική μας ομάδα να δίνει το Σάββατο στις 16:00 τον καθοριστικό αγώνα απέναντι στη Βουλγαρία με στόχο όπως είπε στις δηλώσεις του και ο κόουτς της ομάδας Κ.Κεραμιδάς αρχικά τη νίκη και εν συνεχεία τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά για τις περιπτώσεις ισοβαθμιών.

%ce%b31Η Εθνική θα προπονηθεί στις 5 μ.μ. σήμερα για πρώτη φορά στο κλειστό Κανήθου, ενώ αύριο το πρόγραμμα έχει διπλή προπόνηση αλλά και media day για τις αθλήτριες και τους προπονητές.

Κ.Κεραμιδάς:’Περιμένουμε τον κόσμο κοντά μας’

Ο κόουτς της ομάδας Κώστας Κεραμιδάς μιλώντας στο eviabasket.gr λίγο μετά την άφιξη της Ελληνικής αποστολής στη Χαλκίδα τόνισε χαρακτηριστικά:‘ Όλες οι παίκτριες έχουν έρθει στη Χαλκίδα εκτός από τη Μάλτση που έμεινε στην Αθήνα για να συνεχίσει τη θεραπεία της. Μετά την αυριανή πρωϊνή θεραπεία της, θα έρθει στη Χαλκίδα και θα δούμε αν μπορέσει τελικά να μας ενισχύσει. Πρώτος στόχος για το Σάββατο είναι η νίκη και μετά να κοιτάξουμε αν είναι δυνατόν να πάρουμε και τη μεγαλύτερη διαφορά γιατί ακόμα δεν έχουμε προκριθεί. Περιμένουμε πως και πως να παίξουμε και πάλι μπροστά στον κόσμο της Χαλκίδας. Οι παίκτριες ανυπομονούν να ζήσουν ότι και πέρυσι στα δύο παιχνίδια που δώσαμε εδώ με Ελβετία και Ρωσία’.

%ce%b36

 

 

 

 

 

 

%ce%b32

 

 

 

 

 

 

%ce%b34

 

 

 

 

 

 

%ce%b38

 

 

 

 

 

 

%ce%b33

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Παίκτης-προπονητής στον Παπάδο Γέρα ο Καραδόπουλος

pannikolaou

Σαν σήμερα…25 Αυγούστου (2015-2023)

pannikolaou

Ανανέωσε με Σιδέρη ο Εθνικός Λιβαδειάς!

pannikolaou