Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΛΕΣΙΝΑ-Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ 55-42

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Η άμυνα νίκησε την επίθεση!

ΜΑΛΕΣΙΝΑ-Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ 55-42

Συνηθίζεται να λένε πως οι άμυνες δίνουν τους αγώνες και ενίοτε τους τίτλους και οι επιθέσεις προσφέρουν το θέαμα και αυτό το αναμφισβήτητο γεγονός επιβεβαιώθηκε σήμερα και στη Μαλεσίνα όπου η τοπική ομάδα επικράτησε με 55-42 της Αυλίδας συνεχίζοντας με μια ακόμα νίκη εντός έδρας προϊόν της πολύ καλής της άμυνας.

Οι γηπεδούχοι έλεγξαν τον αγώνα και παρά την ουσιαστική απουσία του τραυματία και πρώτου σκόρερ της ομάδας Συριστρατίδη που αγωνίστηκε ελάχιστα, διατήρησαν διαφορά ασφαλείας φτάνοντας στη νίκη.

τα δικά της και πολύ σημαντικά συνάμα προβλήματα όμως είχε και η Αυλίδα.

Εκτός αποστολής ήταν ο τραυματίας Κατσούλας ενώ οι Σολδάτος και Γκολιάς τραυματίστηκαν στη διάρκεια του αγώνα και αγωνίστηκαν για λίγα λεπτά.

Στο ημίχρονο η ομάδα του Θάνου ήταν μπροστά στο σκορ με 29-16 και διατηρώντας τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο και στη συνέχεια έφτασε στη νίκη με τελικό σκορ 55-42.

Διαιτητές: Χουγιάζος-Μαμασούκα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 13-9, 16-7, 15-17, 11-9.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος): Κανακάρης 9 (3), Βουδούρης, Βίγγος 10, Παπαδημητρίου 11, Ψωρομίτας, Συριστρατίδης, Γάτος 5 (1), Ανθόπουλος, Τούντας, Φιλιππόπουλος 2, Κατσαγάνης 18 (1).

Γ.Σ.ΑΥΛΙΔΑΣ (Τομαράς-Φραγκούλης): Γκολιάς 7 (1), Αλεξάνδρου, Σέφκας, Αχματιώτης 3 (1), Σπύρου 2, Τσατσαρώνης, Αγγελής, Κωνσταντόπουλος 9, Τζεβελέκος, Σολδάτος 9, Σαμουρέλης 2, Βασιλείου 11 (1).

 

Σχετικά άρθρα

Εργασιακό Θήβας: Στον τελικό Kamaridis & Hygiene Service!

pannikolaou

Τελεθριακός: Ανανέωσε με Φραγκούλη και είναι κοντά σε 3 μεταγραφές

pannikolaou

Στις 15 Σεπτεμβρίου οι εκλογές της ΕΟΚ

pannikolaou