UncategorizedΑ ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 52-73

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Επιστροφή στις επιτυχίες!

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ 52-73

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Ιτέα και Σχηματάρι, η Παναγίτσα επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών κερδίζοντας εκτός έδρας την Προοδευτική με 73-52, με την ηρεμία να επανέρχεται στο στρατόπεδο των Χαλκιδεών καθώς ως γνωστό μόνο οι νίκες φέρνουν την ηρεμία στις ομάδες.

Η Παναγίτσα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα παρότι ταξίδεψε στο Μαρτίνο χωρίς τους Μαρμαρινό και Δέδε.

Ευκαιρία δοθείσης από αυτές τις απουσίες ο Μιχαήλ βρήκε την ευκαιρία να δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους 3 μικρούς που είχε μαζί του στο Μαρτίνο αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που συνήθως δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Η Παναγίτσα ήταν από την αρχή κυρίαρχη στον αγώνα, έπαιξε πολύ καλή άμυνα, εκμεταλλεύτηκε και την αστοχία των γηπεδούχων που δεν βρήκαν ούτε μι αφορά το στόχο έξω από τη γραμμή του τριπόντου και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με μια διαφορά ασφαλείας για την ομάδα της Χαλκίδας (26-44).

Κάπως έτσι κύλησε και το υπόλοιπο του αγώνα, με την Παναγίτσα να ανεβάζει ακόμα περισσότερο το δείκτη της διαφοράς φτάνοντας στο τελικό 52-73.

Η Προοδευτική πάντως τηρουμένων των αναλογιών και του μεγέθους του αντιπάλου στάθηκε ικανοποιητικά πάνω στο παρκέ, έχοντας για καλύτερο παίκτη τον Δάρρα με 24 πόντους.

Από την Παναγίτσα ξεχώρισε στο επιθετικό κομμάτι ο Μπάμπης Μπέλλος με 16 πόντους.

Διαιτητές: Χαϊνά-Τσάμης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-22, 14-18, 8-14, 18-19.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λούκας): Τσελεκούνης 2, Κυριάκος, Τζεφεράκος 7, Πύλιας, Σταθουλόπουλος 4, Δάρρας 24, Ξυδιάς, Χρυσοβέργης 7, Νίττης 4, Μάρας 4, Ζουμπόπουλος.

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (Μιχαήλ): Ζυγογιάννης 5 (1), Γεωργακόπουλος 2, Σεβαστόπουλος 4, Μπέλλος Χαρ. 16 (1), Τσίτσης 10 (1), Κωνσταντίνου 6, Σαράπης 5, Ματθαίου 4, Μπέλλος Νικ.6, Λαζαρίδης 10 (1), Χοτζάλι 2, Κουτσογιάννης 3 (1).

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Θήβας-Λοκρός 81-74 (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Άρης Αμφίκλειας-ΠΑΠΕΛ 66-63 (video)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (24-28/10)

pannikolaou