Α ΕΣΚΑΣΕ

Διαμαρτυρία της ΑΓΕΧ για τη διαιτησία στον αγώνα με το Σχηματάρι

Ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΓΕΧ και προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Γραμματικόγιαννης για τη διαιτησία του Καραμπιτσάκου στον αγώνα της ΑΓΕΧ με τον Ερμή Σχηματαρίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

‘Σήμερα έγινε ένα έγκλημα κατά του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στον αγώνα ΕΡΜΗΣ ΣΧ – ΑΓΕΧ .

 Κύριος υπαίτιος και αυτουργός ήταν ο Διαιτητής Καραμπιτσάκος, τα λάθη τα δικαιολογούμε σε όλους και στον

εαυτό μας πόσο λοιπόν σε έναν διαιτητή . Η σημερινή Διαιτησία δεν αδίκησε μόνο τη ΑΓΕΧ, αλλά εγκλημάτησε με τα λάθη της το ίδιο το άθλημα, ένα άθλημα το οποίο η ΑΓΕΧ το πρώτο υπηρέτησε από το 1974 ανελλιπώς όλα αυτά τα έτη με ήθος και ύφος αντάξιο του ονόματός της.

Και έρχεται σήμερα ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, με δύο ομάδες να δίνουν το καλύτερο εαυτό τους στο παρκέ, για να έρθει ένας ανεπαρκής Διαιτητής για αυτού του επιπέδου παιχνίδια να μετατρέψει τη γιορτή σε κακόγουστη τραγωδία αρχαίου θεάτρου, ένας απαράδεκτος Διαιτητής ( Καραμπιτσάκος), ο οποίος και την περσινή αγωνιστική περίοδο τον είχαμε γνωρίσει, μετρήσει και τον βρήκαμε ανεπαρκή στα παιχνίδια μπαράζ που έγιναν, και ενώ είχαμε ζητήσει την εξαίρεσή του, ως δια θαύματος παρουσιάστηκε στον σημερινό αγώνα να συνεχίσει τα περσινά λάθη του!! Δεν είδε τα επιθετικά φάουλ του ΕΡΜΗ, τα εκτός φάσεως φάουλ του ΕΡΜΗ, τα συνεχόμενα βήματα που έδινε στους παίχτες μας, τις ύβρεις που δέχονταν οι παίκτες μας και όταν οι δικοί μας απαντούσαν, η τιμωρία ήταν μονόπλευρη . Και για να συμπληρώσει του διαιτητικά του λάθη ,στο τελευταίο 3λεπτο πήρε όλα τα σφυρίγματα εις βάρος μας.
Ο Διαιτητής Καραμπιτσάκος, είναι ανεπαρκής να υπηρετεί την Διαιτησία, και αν σέβεται τον εαυτό του (όπως του είπαμε στον αγώνα, και δεχτήκαμε τεχνική ποινή) να παρατήσει τη διαιτησία.  Από τον Κο Χριστοδούλου τα όποια λάθη τα εκλαμβάνουμε όπως πάντα σαν ανθρώπινα, αλλά σήμερα με την εμπειρία του έπρεπε να πάρει τον αγώνα επάνω του και να αποδώσει δικαιοσύνη και για τα δύο σωματεία’.

 

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ Α.Γ.Ε.Χ .

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (15η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι! Γ.Σ. Ιτέας-ΓΑΣ Άμφισσας 54-41

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πήρε το διπλό! Απόλλων Λιβαδειάς-Άρης Θήβας 60-82

pannikolaou