Α ΕΣΚΑΣΕ

Η.Τομαράς:’Θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά’

Ο Ηλίας Τομαράς στις δηλώσεις του για τη χθεσινή ήττα της Αυλίδας από την ΑΓΕΧ τόνισε πως η ομάδα του είχε και πάλι πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ όπως σημείωσε χαρακτηριστικά τα πάντα θα γίνουν μέσα από τη δουλειά καθώς πρόκειται για μια νέα ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς της Αυλίδας στο eviabasket.gr:

‘Ήταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, εμείς δεν είχαμε σκορ στο β’ ημίχρονο, κάτι που συνέβη για μια ακόμα φορά φέτος κάτι που θεωρώ απολύτως φυσιολογικό καθώς ακόμα θέλουμε πολλή δουλειά.

Ακόμα δεν έχουμε βρει τα πατήματά μας, δεν έχουμε δέσει ως ομάδα, έχουμε όμως αρκετό καιρό μπροστά μας για να τα καταφέρουμε.

Προσωπικά δεν δίνω ιδιαίτερη βάση στα αποτελέσματα, έχουμε πει και με τη διοίκηση πως πρώτος στόχος φέτος είναι να σωθούμε, να δέσουν τα καινούργια παιδιά με την ομάδα ώστε να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω την επόμενη χρονιά.

Δεν μπορείς σε δύο μήνες να γυρίζει η μπάλα και να την κρύβεις στην επίθεση, χρειάζεται δουλειά, υπομονή και μέσ από την πάροδο του χρόνου θα τα καταφέρουμε.

Στην άμυνα άλλωστε που είναι θέμα και διάθεσης, δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, το επιθετικό κομμάτι όμως είναι πολύπλοκο και χρειάζεται δουλειά και μόνο δουλειά για να προκύψουν τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι μας’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou