Over playUncategorized

Κυριακάτικη μπασκετική δράση στην Αθήνα για το Σύλλα!

Την περασμένη Κυριακή ο Σύλλας δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ, οπότε οι ιθύνοντες της ομάδας βρήκαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εκδρομή των τμημάτων παίδων και κορασίδων στην Αθήνα, όπου και συνδύασαν τη διασκέδαση με το μπάσκετ, έννοιες άλλωστε συνυφασμένες για την ομάδα της Αιδηψού.

Αρχικά στο κλειστό του Μίλωνα, στη Νέα Σμύρνη, οι Παίδες του Σύλλα αντιμετώπισαν τους αντίστοιχους του %cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb2Μίλωνα, σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα που φρόντισε να δημιουργήσει η διοίκηση του Μίλωνα με επικεφαλής τον Πρόεδρο και τον προπονητή  Άγγελο Σίνη. Η ομάδα της Αιδηψού εντυπωσιάστηκε από τις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Μίλωνα και η αλήθεια είναι πως ζήλεψε και λίγο….

Στη συνέχεια στο ΣΕΦ οι κορασίδες του Σύλλα αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού, σε ένα από τα προπονητήρια, που θα μπορούσε άνετα να ήταν ένα γήπεδο-στολίδι για τα τοπικά δρώμενα.

Όλα τα τμήματα του Σύλλα στη συνέχεια παρακολούθησαν τον αγώνα της Α1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό, που αποδείχτηκε…Κολοσσός πραγματικός με την απόδοσή του δυσκολεύοντας στο μέγιστο βαθμό τους πρωταθλητές.

Η διοίκηση του Σύλλα ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Γενικό Διευθυντή του ΕΣΑΚΕ Γιώργο Κονδύλη, ενώ ήδη προγραμματίζεται η επόμενη εξόρμηση της ομάδας που θα γίνει στο επόμενο ρεπό, αυτή τη φορά όμως σε πράσινο φόντο…

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb1

 

 

 

 

 

 

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb3

 

 

 

 

 

 

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb4

 

 

 

 

 

 

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb6

 

 

 

 

 

 

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb7

 

 

 

 

 

 

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb13

 

 

 

 

 

 

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb9

 

 

 

 

 

 

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb10

 

 

 

 

 

 

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb11

 

 

 

 

 

 

%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb-%ce%bc%ce%b9%ce%bb12

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Παίκτης-προπονητής στον Παπάδο Γέρα ο Καραδόπουλος

pannikolaou

Σαν σήμερα…25 Αυγούστου (2015-2023)

pannikolaou

Ανανέωσε με Σιδέρη ο Εθνικός Λιβαδειάς!

pannikolaou