Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ.Θάνος:’Να συνεχίσουμε την προσπάθεια’

Ο κόουτς της Μαλεσίνας Μιχάλης Θάνος τόνισε πως η απουσία του Συριστατίδη ήταν μεγάλη για την ομάδα του, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία, λέγοντας πως η νίκη της ΑΓΕΧ ήταν δίκαια. Παράλληλα, επισήμανε πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας του είναι η ανάδειξη ταλαντούχων παιδιών και αυτό είναι ένα κομμάτι που απασχολεί ιδιαίτερα τον ίδιο όσο και τους διοικούντες.

‘Είχαμε πρόβλημα με τη δεδομένη απουσία του Συριστατίδη που για εμάς είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά θα πρέπει πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις ώστε να μπορούμε να παίζουμε και χωρίς τον Άγγελο.

Με εξαίρεση τα πρώτα 3′ λεπτά του αγώνα, δεν μπήκαμε ποτέ μέσα στο ματς και δίκαια χάσαμε το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Θέλω να πως εδώ, πως πρώτος στόχος της διοίκησης αλλά και εμένα, είναι να δώσουμε μεγάλο βάρος στις ακαδημίες μας και να βγάλουμε παιδιά από τις υποδομές. Σήμερα (χθες) είχα μαζί μου ένα 15χρονο και 2 13χρονους με ρόλο στην ομάδα και αυτό για εμάς λέει πολλά. Συγχαρητήρια στον Γ.Βελισσαράκο για τη νίκη της ομάδας του, εύχομαι καλή συνέχεια στον ίδιο και στην ΑΓΕΧ’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Covid-19: Παράταση στο lockdown (τουλάχιστον) έως 8/3 στην Εύβοια! Στο ”κόκκινο” και ο Δήμος Λοκρών!

pannikolaou

Εκλογές Ομοσπονδιών: Ο τρόπος διεξαγωγής τους με την ψηφιακή κάλπη ”Ζευς”

pannikolaou

Μέχρι 26/2 οι δηλώσεις συμμετοχής αντιπροσώπων των σωματείων για τις εκλογές της ΕΟΚ

pannikolaou