Α1 Α2

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κύμης με τον Π.Α.Ο.Κ!

Η Κύμη αντιμετωπίζει το Σάββατο εκτός έδρας τον Κολοσσό αλλά αμέσως μετά ακολουθεί ένα μεγάλο ματς στο κλειστό της Κανήθου, με τους νεοφώτιστους να υποδέχονται τον ΠΑΟΚ.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς ο αντίπαλος είναι από τους πλέον ιστορικούς και συνάμα  εμπορικούς της Α1, με τη διοίκηση της Κύμης να θέτει τα εισιτήρια του ματς της 3ης Δεκέμβρη ήδη προς πώληση!

Με ανακοίνωση μάλιστα, επισημαίνει τα σημεία πώλησης αλλά και τις τιμές του συγκεκριμένου αγώνα:

‘Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 17:00 οι φίλαθλοι μας θα έχουνε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά μια σπουδαία αναμέτρηση! Η ομάδα μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League υποδέχεται στο κλειστό Κανήθου «Τ. Καμπούρης» τον ΠΑΟΚ, μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες ομάδες της χώρας!

Οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS, γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και για να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι φίλαθλοι που επιθυμούν να έρθουν στο γήπεδο, αποφάσισαν να αρχίσει από τώρα η προπώληση εισιτηρίων του αγώνα. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι θα μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας με τους κάτωθι τρόπους:

α) από το γραφείο της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου(καθημερινά 10:00 ως 14:00 και 16:00 ως 19:00)

β) από το κατάστημα public

γ) από το κατάστημα Seven spots(Ελ. Βενιζέλου 60)

δ) ηλεκτρονική αγορά μέσω της Viva.gr

Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό: 10 Ευρώ
Φοιτητικό(με υπόδειξη φοιτητικού πάσου): 8 Ευρώ
Ανέργων(με υπόδειξη κάρτας ανεργίας): 8 Ευρώ
Παιδικό(6-16 ετών): 5 Ευρώ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας υπενθυμίζουμε ότι για να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας θα πρέπει σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο να γνωρίζετε τον αριθμό ΑΜΚΑ σας!’

 

Σχετικά άρθρα

Πήρε τον Λετονό Καουφμάνις ο Ερμής Σχηματαρίου!

pannikolaou

Στις 10 Οκτωβρίου η εκδήλωση των Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Αγιασμός για τον Ερμή Σχηματαρίου

pannikolaou