Α ΕΣΚΑΣΕ

Σωτ.Γερμανός:’Χάσαμε με το έτσι θέλω’

Ο προπονητής του Άρη Θήβας Σωτήρης Γερμανός στις δηλώσεις του για το χθεσινό ντέρμπι με την Ιτέα στάθηκε κυρίως στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο και στις διαιτητικές αποφάσεις. Ακόμα, απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από το χώρο του μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο eviabasket.gr:

‘Για μια ακόμα φορά επαναλήφθηκε το σκηνικό που ζούμε χρόνια τώρα σε δύο συγκεκριμένα γήπεδα της κατηγορίας, της Μαλεσίνας και της Ιτέας που όποιος έχει πάει καταλαβαίνει πολύ καλά τι σημαίνει φιλοξενία. Όταν δεν τα καταφέρνουν γυρίζουν το κουμπί με συντονισμένες κινήσεις και σε συνδυασμό με ανεπαρκείς διαιτητές που σφυρίζουν μόνο από τη μια μεριά έρχεται και το ανάλογο αποτέλεσμα. 

Εμείς δεχθήκαμε 5 τεχνικές ποινές, έδιναν φάουλ σε κάθε κίνηση σε κάθε ανάσα των παικτών μου. Χρεωθήκαμε με 2 αποβολές, στον Τσιρόπουλο και τον Σκυριανό, φάγαμε και ξύλο με ένα φίλαθλο που ήταν μισό μέτρο από τον πάγκο μας, να κλωτσάει στο κεφάλι τον Τσιρόπουλο.

Το ματς διακόπηκε εκεί, οι διαιτητές έγραψαν κάποια πράγματα στο φύλλο αγώνος και πλέον είμαστε σίγουροι ότι ένα ακόμα σωματείο θα τιμωρηθεί με μια ακόμα αυστηρή επίπληξη…

Φαίνεται πως δεν μας κρατάει άλλο ο χώρος, πως δεν μας θέλει οπότε ας αποχωρήσουμε…

Δεν ήμασταν στην καλύτερη μας μέρα, αλλά ήμασταν στον πόντο, άρα διεκδικούσαμε. Δεν μπορεί επειδή τρομοκρατείται η διαιτησία να χάνουμε με το έτσι θέλω’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Κάδμος 51-67 (photo album)

pannikolaou

ΑΓΕ Χαλκίδας: ”Δεν μπορεί κανένας να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μας”

pannikolaou

Γ. Γραμματικόγιαννης: ”Πετυχημένη η πρωτοβουλία μας να επενδύσουμε σε νεαρούς αθλητές”

pannikolaou