Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης:’Ματς-διαφήμιση του μπάσκετ’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη μέσα στην Ιστιαία επί του Τελεθριακού ήταν ο προπονητής της Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης, που σε δηλώσεις του μετά το μεγάλο διπλό που έφερε την ομάδα του μόνη δεύτερη στη βαθμολογία, τόνισε χαρακτηριστικά:

‘Ήταν ένα ματς διαφήμιση του αθλήματος που ήταν τυχεροί όσοι το παρακολούθησαν. Ένα ματς πολύ ποιοτικό ανάμεσα σε δύο ομάδες που δικαιολόγησαν την υψηλή βαθμολογική τους θέση. Όταν ένα τέτοιο παιχνίδι κρίνεται στον πόντο, για να το κερδίσεις χρειάζεται και τύχη η οποία ήταν με το μέρος μας μια και ο Μητρόπουλος αστόχησε στο τελευταίο σουτ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί με εκπλήσσουν με την αγωνιστική τους παρουσία συνεχώς φέτος, συγχαρητήρια και στην ομάδα του Τελεθριακού η οποία είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα που ξέρει τι θέλει πάνω στο παρκέ και είναι τυχερή που έχει προπονητή τον Δαδίτσιο.  

Τέλος, συγχαρητήρια στους διαιτητές που σε ένα ματς που πήγε στον πόντο και κρίθηκε στο τελευταίο σουτ πέρασαν απαρατήρητοι. Νομίζω, πως δεν υπάρχει η πολυτέλεια να έχουμε εκτός διαιτητές του επιπέδου του κ.Σπυρόπουλου’.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Γκρινιάρης στον Κάδμο!

pannikolaou

Οι απονομές στο 3 on 3 της Ιτέας! (pics)

pannikolaou

Παίκτης του Κάδμου ο Δημήτρης Αναστασόπουλος!

pannikolaou