Over play

Αρχίζει η προεπιλογή παικτών για τις Μικτές ομάδες

Με προπονήσεις σε όλους τους νομούς που υπάρχουν ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ θα ξεκινήσει άμεσα η Ένωση την προεπιλογή παικτών ώστε να στελεχώσουν αργότερα τις μικτές ομάδες αλλά και να συμμετάσχουν σε διάφορα καμπ που θα διοργανωθούν στη διάρκεια της χρονιάς.

Με επιστολή της προς όλα τα σωματεία η ΕΣΚΑΣΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

‘Όπως γνωρίζετε το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Ε.Ο.Κ. υπήρξε διαχρονικά αστείρευτη πηγή δημιουργίας για το Ελληνικό Μπάσκετ και ανέδειξε αθλητές που στελεχώνουν όλα τα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς και της Εθνικές ομάδες με τις πολλές διεθνείς διακρίσεις, χαρακτηρίζοντας το Μπάσκετ ως το Εθνικό μας  άθλημα.

  Η ΕΣΚΑΣΕ στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την αγωνιστική χρονιά 2016-17 και παρά τις οικονομικές δυσκολίες , πρόκειται να οργανώσει σε πρώτη φάση προπονήσεις επιλογής ταλαντούχων αθλητών –τριών προκειμένου αυτοί – ες να συμμετάσχουν στα διάφορα camp , τουρνουά και στις υπό συγκρότηση Μικτές ομάδες της ΄Ενωσης με στόχο να συνδράμει κατά το δυνατόν στην προσπάθεια βελτίωσης τους που καταβάλουν οι ίδιοι αλλά και τα σωματεία τους .

     Στα πλαίσια αυτά ενημερώνουμε για τα παρακάτω :

Α. Καλούνται οι προπονητές της περιοχής ΕΣΚΑΣΕ να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εφόσον επιθυμούν να ενταχθούν στο προπονητικό teamπου θα υποστηρίξει το πρόγραμμα . Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα γίνει με την αποστολή απλής αίτησης συνοδευόμενης από σύντομο βιογραφικό στο email:info@eskase-basket.gr ή στο fax:2262025936 εως τη Δευτέρα 21/11/2016 .

    Επισημαίνεται ότι οι προπονητές που θα κληθούν, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά .

Β. Επειδή η φάση των προπονήσεων επείγει να ξεκινήσει άμεσα, θα πραγματοποιηθεί με βάση το παρακάτω πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου προπονητή κ. Κούτσικου Λάμπρου (τηλ. 6947550065)

Στις προπονήσεις μπορούν να συμμετέχουν αθλητές –τριες επίλεκτοι -ες του σωματείου σας που είναι γεννημένοι –ες τα έτη 2002 και 2003 σε περιορισμένο αριθμό σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα .

     1. Γήπεδο Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη (ΛΑΜΙΑ) την Δευτέρα 21/11/2016 και ώρα 16:00 για τα κορίτσια και 17:30 για τα αγόρια των σωματείων. Μπούκαλη – Εσπερος – Αναγ. Λαμίας –Φάλαρα – Σπερχειάδα – Πανευρυτανική Καρπενησίου – Ατλας Καρπενησίου – Μούτα – Πρωτέας Λαμίας- Μώλος

Αριθμός Αθλητών από κάθε σωματείο εως 2

Αριθμός Αθλητριών από κάθε σωματείο εως   4

       2. Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς την Τετάρτη 23/11/16 ώρα 17:00 για τα αγόρια των σωματείων : Απόλλων – Κένταυρος – Μεδεών – Δωρίδα – Ιτέα – Μάκαρος – Αλίαρτος

Αριθμός Αθλητών από κάθε σωματείο εως 2

     3.  Κλειστό Γυμναστήριο Αρτάκης την Δευτέρα 28- 11-2016 και ώρα 18:00 για τα κορίτσια και 19:30 για τα αγόρια των σωματείων του Νομού Εύβοιας (εκτός των σωματείων ΣΥΛΛΑ και ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΥ που θα συμμετέχουν στις προπονήσεις γηπέδου Αταλάντης ).

Αριθμός Αθλητών από κάθε σωματείο εως 2

Αριθμός Αθλητριών από κάθε σωματείο εως   3

   4.  Προπονήσεις για τα υπόλοιπα σωματεία θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα Αταλάντης και Θήβας σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας σταλεί

σύντομα.

       Η επιτυχία όλων των παραπάνω εξαρτάται από το ενδιαφέρον που θα δείξετε καθώς και από την καλή σας προαίρεση και συνεργασία .

         Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση’.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou