Uncategorized Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 67-49

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Σε ανοδική τροχιά!

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ 67-49

Μόνο τυχαίο δεν ήταν τελικά το γεγονός ότι η ΑΓΕΧ την περασμένη εβδομάδα κόντραρε το Σχηματάρι μέσα στην έδρα του, με την ομάδα του Βελισσαράκου σήμερα το βράδυ παρά τις απουσίες της, με κυριότερη αυτή του Σιδερίδη που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, να επικρατεί δίκαια της ισχυρής Μαλεσίνας με 67-49.

Βέβαια, απουσία και μάλιστα πολύ σημαντική είχε και η Μαλεσίνα, με απόντα τον πρώτο της σκόρερ Συριστατίδη, κάτι που φάνηκε και στη συγκομιδή πόντων για την ομάδα του Θάνου που με 49 πόντους ενεργητικό δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από αυτό το ματς.

Οι γηπεδούχοι με πολύ καλή άμυνα, περιόρισαν τα ατού των ‘κιτρινόμαυρων’, βρήκαν λύσεις στην επίθεση φτάνοντας στο τελικό +18, με πρωταγωνιστή τον Χαρατσή που πέτυχε 30 πόντους οδηγώντας την ομάδα της Χαλκίδας στην πολύ σημαντική επιτυχία.

‘Κλειδί’ του αγώνα η β’ περίοδος, όταν η ΑΓΕ Χαλκίδας έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 22-8 ξεφεύγοντας στο ημίχρονο με 37-25.

Η διαφορά στη συνέχεια δεν έπεσε ποτέ κάτω από τους 10 πόντους, με την ΑΓΕΧ να φτάνει στην κατάκτηση της νίκης με τελικό σκορ 67-49.

Διαιτητές: Τσάλλας-Γερονικολός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-17, 22-8, 10-9, 20-15.

ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Βελισσαράκος): Χαρατσής 30 (2), Σταμέλος 3 (1), Μπεληγιάννης, Μακρύγιαννης 6, Μάμαλης 2, Αργυρίου 7 (1), Φωτητζόγλου 6, Βελισσαράκος 5 (1), κανάκης 8, Σαββόπουλος, Στεφανίδης.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος): Κατσαγάνης 8, Κανακάρης 4, Γάτος 12 (1), Βίγγος 2, Παπαδημητρίου 16 (1), Ψωρομίτας 7, Τούντας, Ανθόπουλος, Καραμίντζος, Φιλιππόπουλος, Καραστάθης.

*Σε νεότερη ανάρτηση θα ακολουθήσουν φωτογραφίες από τον αγώνα.

 

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou