Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 71-56

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Πήρε φόρα!

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ 71-56

Ο Μάκαρος φαίνεται πως…πήρε φόρα, καθώς μετά το διπλό μέσα στο Μώλο που ήταν και η πρώτη του φετινή νίκη, σήμερα πέτυχε την δεύτερη της σεζόν και την πρώτη εντός, επικρατώντας του Απόλλωνα Λιβαδειάς με 71-56.

Οι παίκτες του Παπούλια, στην καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, αντιμετώπισαν τον αγώνα ως τον πιο σημαντικό που έχουν δώσει μέχρι τώρα και ελέγχοντας το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του, έφτασαν στη νίκη με 15 πόντους διαφορά, καταφέρνοντας εκτός από το ροζ φύλλο αγώνος να πάρουν και μια σημαντική διαφορά στο σκορ που μπορεί να μετρήσει σε μελλοντικές ισοβαθμίες.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το α΄δεκάλεπτο και προηγήθηκαν με 15-16.

Στο συνέχεια όμως ο Μάκαρος πήρε μια διαφορά 8 με 10 πόντους την οποία κράτησε – και διεύρυνε – μέχρι το τέλος του αγώνα.  Ο Μάκαρος παρουσιάστηκε πιο συγκροτημένος στην άμυνα με σαφή πρόθεση να κλείσει τους διαδρόμους στους γηπεδούχους και να μαζέψει τα ρημπάουντ προκειμένου να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να βγάλει εύκολα καλάθια στην επίθεση.

Από την άλλη ο Απόλλωνας  με τους Σταμέλο –Καρφάκη και Σκαλτσά προσπαθούσε επιθετικά να κρατηθεί στο παιχνίδι. Το καλό όμως, δεύτερο δεκάλεπτο του Μάκαρου τον βοήθησε να πάρει μια διαφορά ασφαλείας 10 πόντων την οποία και κράτησε μέχρι τέλους.

Από τους γηπεδούχους, Φουσέκης, Λούπουλ, Νασάκης και Χατζηστάμου «τράβηξαν » σε άμυνα και επίθεση ενώ από τον Απόλλωνα που έπαιξε χωρίς Τερματζίδη και Κουβαρά, διακρίθηκαν οι Σταμέλος και Σκαλτσάς.

Διαιτητές: Μαμασούκα-Μασλατζίδης Ι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-16, 19-10, 17-17, 20-13.

ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Τσιγουρής, Βουρνού, Οικονόμου 7, Λούπουλ 10, Αμπλάς 6, Φουσέκης 5 (1), Χατζηστάμου 19 (1), Ματζίνος, Κρικέλας, Μουτζούρης 2, Γιαννακόπουλος 2, Νασάκης 21 (1).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Ροζάνας): Γιαμάς 2, Κωτσαδάμ, Σταμέλος 16 (2), Αποστολίδης, Αντωνίου 6, Σταγκίδης, Παππάς, Γίτσας 2, Αλεξόπουλος 4, Καρφάκης 10, Σκαλτσάς 14.

 

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Εφήβων ο Χαντζής παρουσία Πιτίνο! (pics)

pannikolaou