Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΕΡΕΤΡΙΑ-ΑΣΤ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 42-48

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Πήρε το διπλό!

ΕΡΕΤΡΙΑ-ΑΣΤ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 42-48

Πήρε το διπλό ο Αστέρας Αλιβερίου κερδίζοντας σήμερα το βράδυ την Ερέτρια εκτός έδρας με 48-42, με την ομάδα του Ζαχ. Βογιατζή να επιστρέφει στο δρόμο των επιτυχιών στοχεύοντας και πάλι στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το ματς δεν είχε καλό θέαμα, όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ, πήγε στις άμυνες και στη δύναμη με τον Αστέρα να είναι καλύτερος στα σημεία κατακτώντας στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνος.

Τα πάντα κρίθηκαν πάντως στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Η Ερέτρια ήταν μπροστά με 4 πόντους στο 38′ αλλά ο Αποστόλου με 2 τρίποντα και 2/3 βολές έβαλε στη θέση του οδηγού τον Αστέρα που επικράτησε τελικά με +6.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ξεκινήσει καλύτερα τον αγώνα, όταν και προηγήθηκαν με 0-10, αλλά γρήγορα η Ερέτρια αντέδρασε και με επιμέρους σκορ 20-2 (!) έκλεισε μπροστά την πρώτη περίοδο με 20-12.

Το Αλιβέρι στη συνέχεια ροκάνισε τη διαφορά, για να φτάσουμε στο τελευταίο 2λεπτο όπου ο Αποστόλου έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη των φιλοξενούμενων, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν εκτός των άλλων την κούραση της Ερέτριας που και πάλι είχε σημαντικές ελλείψεις (Τουλουμτζής, Κοκκάλας, Ψωμάς).

Διαιτητές: Σπυρόπουλος-Χαϊνά.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-12, 4-8, 8-10, 10-18.

ΕΡΕΤΡΙΑ (Κατέβας-Κικίδης): Μπέκος, Βαλκάνος Νικ., Τσακάλης 12 (4), Γουρνής Παντ., Παρασκευάς, Αλιάϊ, Αποστόλου, Μπαλάφας 17, Ρήγας 13 (3), Κόντος, Ωραιόπουλος.

ΑΣΤ.ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Βογιατζής): Αποστόλου 9 (2), Ρέτσας, Ιωάννου 10, Μακρύγιαννης 11, Μάστορης 14 (2), Νικολάου, Γανωτής 2, Ιωάννου, Σέγκος 2, Τζουβάνας, Μάστορης Ι.

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: ΓΑΣ Βασιλικού-Ληλάντιο 75-55 (photo: Άγγελος Αγαπητός)

pannikolaou

Κλήρωση Β’ ΕΣΚΑΣΕ (playoffs)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική-Τελική)

pannikolaou