Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Τσαούσης:’Τηρήσαμε το πλάνο μας στο β’ ημίχρονο’

Για εφαρμογή του πλάνου στο β’ ημίχρονο που έφερε την ανατροπή στο σκορ και τη νίκη απέναντι στον Τελεθριακό μίλησε ο κόουτς του Ερμή Σχηματαρίου Γιάννης Τσαούσης, που τόνισε μάλιστα πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το πλέον αμφίρροπο της τελευταίας 3ετίας.

‘Μπήκαμε στο ματς νωθρά, χωρίς να εφαρμόσουμε όσα είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Βρεθήκαμε να χάνουμε ακόμα και με 11 πόντους αλλά στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια, τηρήσαμε στη συνέχεια το πλάνο μας, καταφέρνοντας να γυρίσουμε τον αγώνα και να πάρουμε μια σημαντική νίκη.

Θέλω να πω, πως φέτος είναι το καλύτερο και πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα τουλάχιστον της τελευταίας 3ετίας, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και αν υποτιμήσεις ένα αντίπαλο μπορείς να βρεθείς προ εκπλήξεων. Είδα και το ματς Παναγίτσα-Μάκαρος, αν δεν έβαζε τα 4 τρίποντα ο Κουτσογιάννης θα είχαμε και εκεί ντέρμπι. Αν χαλαρώσεις, η ζημιά γίνεται εύκολα.

Εμείς, από την πλευρά μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε και κάποια σημαντικά προβλήματα μεσοβδόμαδα, όπως τον τραυματισμό του Φλώτσιου και την απουσία του Γυφτονικολού από κάποιες προπονήσεις λόγω ίωσης. Συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση, υπάρχει ακόμα μεγάλος δρόμος’.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou