Uncategorized Α1

Με Κοστόφ και Αντεκμπόγιε απέναντι στα Τρίκαλα!

Η πιο μεγάλη ώρα του ‘πολέμου’ μέχρι την…επόμενη είναι την Κυριακή για την Κύμη, με την ομάδα του Βασίλη Μπρατσιάκου να υποδέχεται τα Τρίκαλα σε ένα ματς-τελικό κυρίως για τους γηπεδούχους που θέλουν τη νίκη ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Σε αυτό το ματς, η Κύμη θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν για πρώτη φορά κομπλέ φέτος, καθώς το παρών θα δώσουν οι δύο ξένοι που ενσωματώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στους νεοφώτιστους και οι οποίοι θα κάνουν πρεμιέρα στο Κυριακάτικο ντέρμπι.

Ο λόγος ασφαλώς για τον Κοστόφ που από προχθές ξεκίνησε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα αλλά και τον Αντεκμπόγιε που λύθηκε το πρόβλημα που προς στιγμήν είχε δημιουργηθεί, με τους δύο παίκτες να ανήκουν και επίσημα πλέον στο δυναμικό των νεοφώτιστων στην Α1.

Ο Μπρατσιάκος δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα καθώς και ο Μόργκαν που δεν ακολούθησε την προπόνηση της Τετάρτης έμεινε εκτός περισσότερο για προληπτικούς λόγους και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο τότε η Κύμη την Κυριακή στις 7 μ.μ. απέναντι στα Τρίκαλα θα παίξει με την καλύτερη δυνατή σύνθεση απέναντι στην έμπειρη ομάδα της Θεσσαλίας.

Η Κύμη αξίζει να σημειωθεί, πως από χθες λόγω του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ταε-κβο-ντο που διεξάγεται στο κλειστό Κανήθου, κάνει προπονήσεις στο κλειστό της Πειραϊκής, όπου και θα συνεχίσει για σήμερα και αύριο.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou