ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπράβο Ελλαδάρα! (Ελλάδα-Βουλγαρία 95-67)

ΝΙΚΗ-ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ…ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ 95-67! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ…ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ!

Η Εθνικής Ελλάδας πέτυχε το στόχο της, κερδίζοντας τη Βουλγαρία με 95-67 κατακτώντας έτσι…τρία σε ένα, καθώς πήρε τη νίκη, πήρε μια σεβαστή διαφορά και όπως φαίνεται και την πρόκριση για την τελικά φάση του Ευρωμπάσκετ μια που πλέον πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω για να χαθεί το εισιτήριο για τα γήπεδα της Τσεχίας την επόμενη χρονιά.

Στο κλειστό Κανήθου, με περίπου 900 θεατές στο πλευρό της που συμπαραστάθηκαν για το μεγάλο στόχο, η ομάδα του Κεραμιδά έφτασε στην επιτυχία με σωστό πλάνο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήταν καλύτερος του αναμενομένου.

Με τη νίκη να είναι δεδομένη στο β’ ημίχρονο, ο κόουτς της Ελληνικής ομάδας άνοιξε την άμυνα του στα 3/4 του γηπέδου καταφέρνοντας στο τέλος να φτάσει και σε μια διαφορά που αναμφίβολα θα παίξει το ρόλο της στη συνέχεια, καθώς το +28 βάζει τις βάσεις για την πρόκριση!

Διαιτητές: Σμίλιανιτς (Σερβία), Σταζιεφ  (ΠΓΔΜ), Μουαλέμ (Ισραήλ)

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-19, 49-35,  69-54, 95-67

ΕΛΛΑΔΑ (Κεραμιδάς):  Σταυρίδου 2, Νικολοπούλου 9, Χατζηνικολάου 16 (1), Δημητράκου 13, Μάλτση 17 (3), Παπαμιχαήλ 2, Σωτηρίου Κοσμά 1, Σπανού 15 (1), Σπυριδοπούλου, Καλτσίδου 20 (1).

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Μπόσκοφ): Κότσεβα, Ιβάνοβα 4, Κόστοβα 5(1), Τόμοβα 15, Βοϊνόβα 6, Ντιμίτροβα Ρ. 8, Ντιμίτροβα Ρ. 18 (5), Γκεοργκίεβα 6, Πέτεβα, Σαρενκάποβα, Στοϊτσεβα 5.

Σχετικά άρθρα

Ντίνα Κοροβέση: ”Άξιζε τον κόπο η προσπάθεια”

pannikolaou

Απόλλων Χαλκίδας: Οι πανηγυρισμοί για την άνοδο στην Α2 Γυναικών! (video)

pannikolaou

Photo στιγμές από τη νίκη-άνοδο του Απόλλωνα Χαλκίδας στην Α2 Γυναικών!

pannikolaou