Over play

Προπόνηση και Media Day για την Εθνική Ελλάδας!

Με μια ακόμα προπόνηση σήμερα το πρωί στο κλειστό Κανήθου, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών με στόχο τη νίκη στην αυριανή αναμέτρηση με τη Βουλγαρία.

Μετά το τέλος της προπόνησης, θα ακολουθήσει η media day της ομάδας με δηλώσεις στους εκπροσώπους του τύπου των αθλητριών αλλά και του προπονητικού επιτελείου.

Μετά το μεσημέρι αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση της Εβίνας Μάλτση, για το αν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο αυριανό κρίσιμο ματς.

Η άμεση συνεργάτης του, Κ.Κεραμιδά, Ελένη Καφαντάρη, μιλώντας στο site της Ομοσπονδίας, αναφέρθηκε  στην προσεχή αντίπαλο της Εθνικής τονίζοντας «Για την Βουλγαρία, ξέρουμε ότι έχει τρεις αλλαγές στην σύνθεση της, σε σχέση με τον αγώνα που παίξαμε στην έδρα της. Με διάφορα βίντεο έχουμε συλλέξει τις αναγκαίες πληροφορίες.» και συμπλήρωσε: «Επειδή την γνωρίζουμε, θέλουμε να την πιέσουμε , να είμαστε πιο επιθετικές στην άμυνα ώστε να πάρουμε από την αρχή του αγώνα μια διαφορά ασφαλείας. Και αν είναι δυνατόν, να την διευρύνουμε ως την λήξη της αναμέτρησης.  Άλλωστε εκτός από την νίκη, κυνηγάμε και την διαφορά ώστε να διατηρηθούμε στις έξι καλύτερες δεύτερες κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η πρόκριση, στην τελική φάση του Eurobasket 2017, στην Τσεχία.»

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou