Over play Uncategorized

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε! 33.063 επισκέψεις την Κυριακή!

Αν πω τώρα, πως μετά από 15 μήνες λειτουργίας του eviabasket.gr περίμενα αυτή την ανταπόκριση, αυτό το αποτέλεσμα, θα έλεγα ψέματα και επειδή σ’ αυτό το σάϊτ έχουμε μάθει να λέμε και να γράφουμε μόνο αλήθειες, δεν θα το κάνω…

Θα πως όμως, ένα μεγάλο, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που από την πρώτη μέρα λειτουργίας του eviabasket μας δίνετε δύναμη και μας ωθείτε ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, δείχνοντας παράλληλα με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως το μπάσκετ είναι πολύ πιο δημοφιλές σπορ απ’ ότι πιστεύουν κάποιοι.

Χθες Κυριακή, επειδή τα ρεκόρ είναι για να σπάνε, καταρρίψαμε το ατομικό μας ρεκόρ επισκέψεων με 33.063 δικές σας παρουσίες μέσα σε 24 ώρες!

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς, σε όλους εσάς, που δείχνετε έμπρακτα πως το eviabasket αποτελεί την βασική σας επιλογή ενημέρωσης για το μπάσκετ της περιφέρειας, με σχεδόν 3 εκατομμύρια επισκέψεις σε 15 μήνες!

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και για τους Ηλία Θαλάσση και Γιάννη Δαλιάνη που μέσα από το φωτογραφικό τους φακό μας δίνουν με εικόνα τις αγωνιστικές δράσεις του Σαββατοκύριακου.

%cf%84%ce%b9%cf%84%ce%bf4Εμείς, αντλώντας δύναμη από τη δική σας συμπαράσταση, θα προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερη ενημέρωση, καθώς ως γνωστόν, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Εκτός από την πλήρη κάλυψη των αγώνων, έχοντας παρουσιάσει μέχρι τώρα με πλήρη στοιχεία όλα τα παιχνίδια της ΕΣΚΑΣΕ ανεξαρτήτως κατηγορίας, όπως ασφαλώς και τους αγώνες στην Α1 και τη Γ’ Εθνική με την παρουσία της Κύμης αλλά και των Κάδμου, Έσπερου και Λοκρού, καθιερώνονται μόνιμες στήλες, οι εβδομαδιαίες συνεντεύξεις, αλλά και διαγωνισμοί που θα τους δείτε στο άμεσο μέλλον.

Ευχαριστώ από καρδιάς.

Παναγιώτης Νικολάου

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες Ν. Ευβοίας: Ξεκίνημα με νίκες για 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ν. Αρτάκης & ΓΕΛ Βαθέος Αυλίδας!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβολή στο ΓΑΣ Άμφισσας-Πρωτέας Σχημ. λόγω συμμετοχής Χαντζή στη Rising Stars South

pannikolaou