Α ΕΣΚΑΣΕ

Αν.Δαδίτσιος:’Συσπειρωθήκαμε και πήραμε μεγάλη νίκη’

Απόλυτα ευχαριστημένος έμεινε ο κόουτς του Τελεθριακού Ανέστης Δαδίτσιος από τη νίκη της ομάδας του και κυρίως την εξαιρετική εμφάνιση που έκανε μέσα στη Θήβα απέναντι στον Άρη, παρότι αγωνίστηκε με βασικότατες ελλείψεις, όπως εκείνες των Μητρόπουλου και Θοδ.Ρουμελιώτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:’

Ήταν πολύ καλό παιχνίδι για κάποιον που το παρακολουθούσε από τις εξέδρες. Σε αυτό βοήθησαν οι παίκτες και των δύο ομάδων αλλά και οι διαιτητές.

Εμείς πήγαμε στη Θήβα με 4 απουσίες καθώς δεν ήταν μόνο οι Μητρόπουλος και Ρουμελιώτης που έλειπαν αλλά και ο πιτσιρικάς ο Μέτα που έχει ρόλο δεύτερου πλέϊ-μέϊκερ αλλά και ο Χατζής που αντικαθιστά τον Μητρόπουλο.

Αυτές οι απουσίες όμως, μας έκαναν καλό κατά κάποιο τρόπο καθώς τα παιδιά συσπειρώθηκαν, ήταν πιο μαχητικά σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια και αυτό μας βοήθησε, όπως επίσης καλό μας έκανε και η ήττα από την ΑΓΕΧ.

Ο Άρης από την πλευρά του ίσως να αποπροσανατολίστηκε βλέποντας τις πολλές απουσίες που είχαμε και να μας υποτίμησε. βολές θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και ευκολότερα.

Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας που ήρθε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν ως φαβορί για το πρωτάθλημα. 

Μόνο οφέλη έχουμε από αυτό τον αγώνα και τώρα κοιτάμε τον επόμενο με τη Λάρυμνα που για εμάς είναι πολύ σημαντικός γιατί θέλουμε να κλείσουμε με νίκη τη χρονιά ώστε να επιστρέψουν και οι τραυματίες μέσα στις γιορτές και να ξεκινήσουμε δυνατά τον β’ γύρο του πρωταθλήματος’.

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Γκρινιάρης στον Κάδμο!

pannikolaou

Οι απονομές στο 3 on 3 της Ιτέας! (pics)

pannikolaou

Παίκτης του Κάδμου ο Δημήτρης Αναστασόπουλος!

pannikolaou