Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΚΑΡΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 73-68

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Αγχωτική αλλά σημαντική νίκη!

ΜΑΚΑΡΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 73-68

Ο Μάκαρος έφτασε σε μια σπουδαία νίκη από βαθμολογικής σημασίας απέναντι στην Προοδευτική Λάρυμνας με 73-68 με την ομάδα του Παπούλια να μην είναι το ίδιο καλή όπως σε Σχηματάρι και Παναγίτσα αλλά αυτά τα ματς όπως το σημερινό που το ‘πρέπει’ επικρατεί κατά κράτος στη σκέψη των παικτών, η νίκη είναι εκείνη που μετράει…

Η ομάδα της Άμφισσας ξεκίνησε καλά τον αγώνα και προηγήθηκε στο α΄δεκάλεπτο  με 22 -11.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν τόσο εύκολη. Η Λάρυμνα  ισορρόπησε το παιχνίδι στο β’ δεκάλεπτο και με αγωνιστικό πνεύμα στη συνέχεια του αγώνα έφτασε τη διαφορά και στους 5 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου οι παίκτες της Άμφισσας έδειξαν ωριμότητα και κέρδισαν το παιχνίδι.

Ο Μάκαρος έκανε πολλά λάθη στην επίθεση (17) τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και έβγαλε αιφνιδιασμούς , πετυχαίνοντας πόντους με σχετική ευκολία.  Επίσης, η ομάδα του Μάκαρου ήταν υπερβολικά άστοχη στις βολές (χάθηκαν 22!!!!).

Η Λάρυμνα όσο περνά ο καιρός δείχνει πως προσαρμόζεται στα δεδομένα της κατηγορίας και είναι ομάδα που αν δεν είσαι προσεκτικός θα σου κάνει τη ζημιά.   Η ομάδα της Άμφισσας σίγουρα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των Χριστουγέννων προκειμένου να ανασυνταχτεί λόγω του ευνοϊκού προγράμματος του Β΄γύρου.

Από το Μάκαρο ξεχώρισαν οι Αμπλάς και Χατζηστάμου, ενώ από τη Λάρυμνα κορυφαίοι οι Τσελεκούνης και Τζεφεράκος.

Διαιτητές: Κάλφα-Καραμπιτσάκος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-11, 12-14, 24-19, 15-24.

ΜΑΚΑΡΟΣ (Παπούλιας): Δρίβας, Κεφαλάς, Οικονόμου 3, Λούπουλ 8 (2), Αμπλάς 15 (2), Φουσέκης 3 (1), Χατζηστάμου 23 (3), Τσικνής, Κρικέλας, Βουρνούς, Γιαννακόπουλος 8, Νασάκης 13.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Ψαρράς): Τσελεκούνης 15, Κυριάκος 6, Τζεφεράκος 17, Ντάλας, Μετάνι 14, Δάρρας 13, Σταθουλόπουλος, Χρυσοβέργης 4, Λουκάς 2, Μαρμαρινός 8, Ζουντόπουλος 2.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (2-3 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (2-3/12)

pannikolaou

Οι αλλαγές σε μέρες και ώρες αγώνων της ΕΣΚΑΣΕ (2-3/12)

pannikolaou