ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Με ανακοίνωση ο ΣΔΚΑΣΕ στηρίζει τον Παν.Βαρσαμά

Με ανακοίνωσή που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Σύνδεσμος Διαιτητών, στηρίζει απόλυτα τον διαιτητή Παναγιώτη Βαρσαμά για όσα τον είχε κατηγορήσει με ανακοίνωση που είχε εκδώσει προ 10ημέρου εναντίον του η ομάδα του Ληλαντίου και συγκεκριμένα μετά τον αγώνα με τον ΓΑΣ Ν.Αρτάκης στις 11 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΚΑΣΕ:

‘Κύριοι,

  για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες ανακοίνωσης Σωματείου εναντίον μέλους του ΣΔΚΑΣΕ. Συγκεκριμένα, το Ληλάντιο σε ανακοίνωσή του στις 12/12/2016, καταφέρεται με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς, εναντίον του συναδέλφου κου Παναγιώτη Βαρσαμά για την διαιτησία του στο παιχνίδι Ληλάντιο – ΓΑΣ Αρτάκης.

%cf%83%ce%b4%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b5Κατ’ αρχάς, ο συντάκτης της ανακοίνωσης φάσκει και αντιφάσκει ! Ξεκινάει λέγοντας ότι το παιχνίδι ήταν «ωραίο και καθαρό». Να σας ενημερώσουμε ότι εάν ο διαιτητής έχει την απόδοση που του καταλογίζετε, ΔΕΝ γίνεται να είναι «ωραίο και καθαρό» το παιχνίδι. Θα είναι ένα νευρικό γεμάτο διαμαρτυρίες παιχνίδι. Κάτι τέτοιο και με βάση αυτά που μας λέτε όμως, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ! Άρα, ακόμη κι αν υπήρξε κάποιο λάθος (σύμφωνα πάντα με την δική σας άποψη), σε καμία περίπτωση δεν ήταν κρίσιμο για το αποτέλεσμα.

  Περνάμε στο θέμα των αμοιβών, μιας και αναφέρθηκαν. Όπως γνωρίζετε, πλην ελαχίστων περιπτώσεων, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του ΣΔΚΑΣΕ είναι ερασιτέχνες. Έχουν μαγαζιά, δουλεύουν σε εργοστάσια, είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Αφήνουν τις δουλειές τους και πάνω από όλα τις οικογένειές τους προκειμένου να κάνουν αυτό που κάνουν διότι αγαπούν το μπάσκετ. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν σημαντικό οικονομικό όφελος από αυτή τους την ενασχόληση. Εάν εσείς πιστεύετε ότι μπορείτε να διασύρετε την αξιοπρέπεια κάποιων για 12€ (αυτή ειναι η αμοιβή για τα παιχνίδια της κατηγορίας που αγωνίζεστε) είστε γελασμένοι. Κι αν πιστεύετε ότι ζημιωθήκατε οικονομικά, με μεγάλη μας χαρά θα εξετάσουμε την οποιαδήποτε αίτηση σας προς εμάς για επιστροφή των χρημάτων σας ! Καλό λοιπόν θα ήταν να προσέχετε τις εκφράσεις σας και δη αυτές που αναφέρονται στις αμοιβές.

  Νομίζουμε ότι ο σεβασμός από τα μέλη του ΣΔΚΑΣΕ προς τα Σωματεία είναι δεδομένος και απαιτούμε και το αντίστροφο ! Είναι καλοδεχούμενο οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα σας περί μειωμένης απόδοσης του συναδέλφου το οποίο και θα εξετασθεί από τον ΣΔΚΑΣΕ και την ΚΕΔ.

 

  Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία, χαρά και αγάπη για όλον τον κόσμο. Ελπίζουμε το 2017 να είναι καλύτερο από το 2016 για όλους μας.

 Το ΔΣ του ΣΔΚΑΣΕ’

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα παμπαίδων-παγκορασίδων (3-4 Δεκεμβρίου)

pannikolaou

Οι διαιτητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες (3-4/12)

pannikolaou

Αντ. Σπυρόπουλος: ”Με ισονομία, αξιοκρατία και ηθικές αξίες”

pannikolaou