Α1 Α2

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα Κύμη-Ολυμπιακός!

Η Κύμη τελειώνει τον πρώτο γύρο στην Α1 με ένα σπουδαίο αγώνα φιλοξενώντας στο κλειστό Κανήθου στις 9 Ιανουαρίου τον Ολυμπιακό.

Παρότι ακόμα απομένουν αρκετές μέρες για τον συγκεκριμένο αγώνα, η ομάδα της Κύμης με δεδομένη τη μεγάλη ζήτηση για αγορά εισιτηρίων απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας, έβγαλε ήδη προς πώληση τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα, με την ανακοίνωση της ομάδας να κάνει γνωστά τα σημεία πώλησης:

‘Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS καλωσορίζει το 2017 με ένα σπουδαίο ματς! Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 17:30 η ομάδα μας ολοκληρώνει τον 1ο γύρο της  Stoiximan.gr Basket League υποδεχόμενη στο κλειστό της Κανήθου στην Χαλκίδα τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Γνωρίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι έχει ήδη αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα. Σας καλούμε να εξασφαλίσετε εγκαίρως την παρουσία σας στις κερκίδες του κλειστού της Κανήθου, αποκτώντας το εισιτήριο σας με έναν από τους κάτωθι τρόπους:

α) από το γραφείο της ομάδας στο κλειστό της Κανήθου(καθημερινά 10:00 ως 14:00 και 16:00 ως 19:00)

β) από το κατάστημα public

γ) από το κατάστημα Seven spots(Ελ. Βενιζέλου 60)

δ) ηλεκτρονική αγορά μέσω της Viva.gr  https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-kimi-eisitiria-agonon-2016-17/?skipinfo=true

Σας υπενθυμίζουμε ότι βάσει της σχετικής νομοθεσίας απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση και παραλαβή του εισιτηρίου σας είναι ο αριθμός ΑΜΚΑ’.

Σχετικά άρθρα

1ο Ladder Tournament από το Pelagos Club Tennis Academy!

pannikolaou

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Ο Γιώργος Πρίντεζης στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou