ΠΑΙΔΩΝ

Σανούδος (Γ.Σ.Ιτέας) και Παπαλέξης (Αναγ.Λαμίας) επιλέχθηκαν για το ‘Πέτρος Καπαγέρωφ’ της Ε.Ο.Κ.

Δύο παίκτες από την ΕΣΚΑΣΕ επιλέχθηκαν για το 33ο τουρνουά Χριστουγέννων παίδων ‘Πέτρος Καπαγέρωφ’ που θα γίνει το χρονικό διάστημα 26-30 Δεκεμβρίου και το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στο Καρπενήσι.

Πρόκειται για τον Μανώλη Σανούδο (φωτο) του Γ.Σ.Ιτέας (1,96-2002) και τον Χάρη Παπαλέξη της Αναγέννησης Λαμίας (1,95-2002), δύο παίκτες με μεγάλο ταλέντο που έχουν δουλέψει αρκετά τα τελευταία χρόνια σε δύο ομάδες που παραδοσιακά καλλιεργούν το μπάσκετ δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στις μικρές ηλικίες.

Το ‘Πέτρος Καπαγέρωφ’ διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ. με τη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμο Καρπενησίου, της Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης και της ΕΣΚΑΣΕ.

Επικεφαλής Προπονητής είναι ο Σύμβουλος Ανάπτυξης Παίδων, Κώστας Πολίτης. Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές που θα συμμετέχουν είναι οι Γιώργος Δήμος, Θεόδωρος Αστεριάδης και Χρήστος Σγουρίτσας.

Οι Περιφερειακοί προπονητές που θα συμμετέχουν είναι οι κ.κ. Γιώργος Καλαϊτζής, (ΕΣΚΑ), Αθανάσιος Ράμμος, (ΕΣΚΑΝΑ) και Ιωάννης Μπιτζάνης (ΕΚΑΣΘ). Επίσης το παρών θα δώσει και μία ομάδα επίλεκτων της πόλης του Καρπενησίου.

Σχετικά άρθρα

Στην Καρδίτσα η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων!

pannikolaou

Βροντερό παρών ΑΕΕΠ Χαλκίδας και Απόλλωνα Χαλκίδας στο Evripos Night Run!

pannikolaou

Συγχαρητήρια ΕΣΚΑΣΕ σε Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou