Α ΕΣΚΑΣΕ

Σωτ.Γερμανός:’Ήμασταν τραγικά άστοχοι’

Ο προπονητής του Άρη Θήβας Σωτήρης Γερμανός στάθηκε στην αστοχία των παικτών του αποδίδοντας εκεί σε μεγάλο ποσοστό την ήττα από τον Ερμή Σχηματαρίου για τον οποίο είπε πως κέρδισε δίκαια. Πάντως, όπως τόνισε, δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του που προσπάθησαν μέχρι τέλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου κόουτς:

‘Ξεκινήσαμε καλά, περάσαμε 8 πόντους μπροστά στο σκορ αλλά κάναμε ‘κοιλιά’ στο β΄ δεκάλεπτο, με το Σχηματάρι να ξεφεύγει στο σκορ με σημαντική διαφορά.

Εμείς ήμασταν τραγικά άστοχοι, είχαμε 4/25 τρίποντα και 20/35 βολές. Με τέτοια ποσοστά δεν μπορείς να κερδίσεις ομάδες όπως το Σχηματάρι.

Υστέρησαν βασικοί μας παίκτες που βρέθηκαν σε κακή μέρα επιθετικά όπως ο Γκόλιας και ο Μανώλας και οι οποίοι συνήθως μας τραβάνε στο σκορ.

Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε από τους 20 πόντους, μειώσαμε κάποια στιγμή στους 5-6 πόντους, αλλά στην τελευταία περίοδο μόνο είχαμε 1/8 τρίποντα σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που είχαν φοβερή ευστοχία από την περιφέρεια.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, το πάλεψαν το ματς μέχρι τέλους, αλλά δεν μας πήγε τίποτα. Το Σχηματάρι ήταν καλύτερο και νίκησε δίκαια’.

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Ο Μάκης Φώτου στο προπονητικό τιμ του Giannakis Academy στη Χαλκιδική!

pannikolaou

Ανακοίνωσε Παπαποστόλου ο Άρης Θήβας!

pannikolaou

Ο ΓΑΣ Βασιλικού απέκτησε τον Κ. Γυφτονικολό!

pannikolaou