Γ ΕΘΝΙΚΗ

Το…Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο του Λοκρού!

Ο ευαγγελιστής Λουκάς, άνθρωπος με επαγγελματική κατάρτιση και εμπνευστής του ενός από τα 4 βιβλία της Καινής Διαθήκης, του γνωστού και ως Κατά Λουκάν Ευαγγέλιο, έβαλε τη σφραγίδα του στο Χριστιανισμό.

Ένας άλλος Λουκάς, έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στον Λοκρό Αταλάντης, παρουσιάζοντας μια ομάδα που αποτελεί μέχρι τώρα την έκπληξη του πρωταθλήματος, που ξεκίνησε με πρωταρχικό στόχο την παραμονή, αλλά ήδη μετράει ρεκόρ 5-2, έχοντας βγάλει μάλιστα δύο μεγάλα διπλά σε Θήβα και Λαμία.

Ο λόγος ασφαλώς για τον κόουτς του Λοκρού Αταλάντης, τον Λουκά Ζαρονικόλα, που μετά την άνοδο πέρυσι στη Γ’ Εθνική, για πρώτη φορά στα χρονικά της ομάδας, φέτος έχει φτιάξει μια ομάδα που δείχνει ξεκάθαρα πως ήρθε για να μείνει…

%ce%b6%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%b1%cf%83-%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%ba%ce%b1%cf%83-%ce%bf%cf%81%ce%b8%ce%b9%ce%bf%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84Ο κόουτς του Λοκρού, μίλησε στο eviabasket.gr και αρχικά αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι με τον Έσπερο:’Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Έσπερος, που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ιδίως στο περιφερειακό σουτ, εμείς το εκμεταλλευτήκαμε, τους περιορίσαμε με το παιχνίδι μας και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Περάσαμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι, μας βοήθησε πολύ ο Μάτος σε αυτό το κομμάτι και βγάλαμε ελεύθερα σουτ τα οποία και βάλαμε’.

Για τον αρχικό στόχο της παραμονής του Λοκρού στη Γ’ Εθνική και αν αλλάζει μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είπε:‘Ο στόχος μας ασφαλώς και εξακολουθεί να είναι η παραμονή μας στη Γ΄ Εθνική. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι τίποτα παραπάνω, στην πρώτη μας χρονιά σε αυτή την κατηγορία, που δεν ξέρουμε καλά. Θέλουμε να τελειώνουμε με την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί στη Γ’ Εθνική παραδοσιακά ο β’ γύρος έχει περίεργα αποτελέσματα’.

Για το αν πίστευε στην αρχή της χρονιάς, πως η ομάδα του θα έφτανε σε αυτό το σημείο, να κοντράρει και να κερδίζει τα φαβορί στη Γ’ Εθνική και να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, είπε:’Κανένας μας δεν πίστευε πως θα φτάναμε τόσα ψηλά. Όλα όμως είναι θέμα δουλειάς, πιστέψαμε στη δουλειά μας και τα καταφέραμε. Αργήσαμε να πάρουμε 5αρι, αλλά προσαρμοστήκαμε άμεσα στις απαιτήσεις της κατηγορίας, μας βγήκαν και δύο αποτελέσματα και όλα πάνε καλά’.

Σχετικά άρθρα

Ο ΓΑΣ Άμφισσας ευχαριστεί τον όμιλο επιχειρήσεων My KTEO Μ.Γ. Θαλάσση

pannikolaou

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (4ος Όμιλος): Αποτελέσματα & βαθμολογία (8η αγωνιστική)

pannikolaou

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Εύκολα και απλά! ΓΑΣ Άμφισσας-Καναλάκι 82-57

pannikolaou