Over play Uncategorized

Το camp του Τεόντοσιτς δίνει προτεραιότητα στους αθλητές της Χαλκίδας!

Μια μεγάλη ευκαιρία θα έχουν το προσεχές καλοκαίρι οι ταλαντούχοι παίκτες της Χαλκίδας και όχι μόνο, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε υψηλό επίπεδο, μαθαίνοντας πολλά πράγματα γύρω από το μπάσκετ, στη…μέκκα του αθλήματος, την Σερβία, συμμετέχοντας στο ετήσιο camp που διοργανώνει ο Μίλος Τεόντοσιτς, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του κοντά στο Βελιγράδι.

Το camp του Τεόντοσιτς, είναι από τα καλύτερα και πιο αναγνωρισμένα που γίνονται στην Ευρώπη, με συνθήκες για τους συμμετέχοντες που αγγίζουν το άριστα.

%cf%84%ce%b5%ce%bf-%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%baΤο camp διοργανώνεται το χρονικό διάστημα 23 Ιουνίου-10 Αυγούστου και στο κάθε πρόγραμμα που θα διαρκεί 9 ημέρες από την Ελλάδα θα μπορούν να δώσουν το παρών μέχρι 50 αθλητές.

Η προτεραιότητα στα παιδιά της Χαλκίδας δίνεται κατόπιν συνεννόησης του Τεόντοσιτς με τον παίκτη της Κύμης Σλάβεν Τσούπκοβιτς, τους οποίους συνδέει μακροχρόνια φιλία ενώ στο παρελθόν είχαν διατελέσει και συμπαίκτες.

Ο Τσούπκοβιτς, μαζί με τον Ιγκόρ Γαβρίλοβιτς έχουν αναλάβει να κάνουν γνωστό το πρόγραμμα στα παιδιά της Χαλκίδας, ώστε όσοι ενδιαφέρονται το καλοκαίρι να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι και να μάθουν από…πρώτο χέρι τα μυστικά του μπάσκετ!

9 μέρες στο Βελιγράδι δίπλα στους κορυφαίους!

Το πρόγραμμα αλλά και οι συνθήκες του camp δείχνουν ιδανικές, ενώ το κόστος για τη συμμετοχή στο camp και βάση των παροχών είναι πολύ μικρό.

Ένα από τα δωμάτια των παικτών.
Ένα από τα δωμάτια των παικτών.

Συγκεκριμένα, το camp διοργανώνεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Μίλος Τεόντοσιτς, περίπου 100 χλμ. έξω από το Βελιγράδι, σε ένα πολυχώρο μέσα στο δάσος, με ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις πλήρως εξοπλισμένες, με δίκλινα δωμάτια αλλά και 5 γήπεδα, 1 κλειστό και 4 ανοιχτά με τάπητα τελευταίας τεχνολογίας.

Στη διάρκεια του camp εκτός του Τεόντοσιτς που είναι μονίμως εκεί, το παρών για να διδάξουν στους μικρούς αθλητές δίνουν 5 προπονητές επιπέδου Ευρωλίγκας, αλλά και παίκτες της Εθνικής Σερβίας και όχι μόνο.

Στους αθλητές παρέχονται 3 γεύματα ημερησίως, τα παιδιά τα παρακολουθεί διαιτολόγος ενώ είναι πλήρως ασφαλισμένα με ιατρική

Ο Τεόντοσιτς διδάσκει, οι μικροί αθλητές παρακολουθούν...
Ο Τεόντοσιτς διδάσκει, οι μικροί αθλητές παρακολουθούν…

κάλυψη.

Επίσης, μέσα στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και κρουαζιέρα με πλοίο Silver Star προς τρεις προορισμούς: Φρούριο Golubac, Φρούριο Ram και στις εκβολές του ποταμού Πεκ.

Οι προπονήσεις είναι διπλές-καθημερινές ενώ κάθε μέρα εκτός από τους αγώνες υπάρχουν διαγωνισμοί σε σουτ κλπ.

Όσοι γονείς επιθυμούν να ταξιδέψουν μαζί με τα παιδιά τους, δεν έχουν δικαίωνα να διαμείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους αθλητές, αλλά σε κάποιο από τα υπόλοιπα του αθλητικού κέντρου.

Εξωτερική άποψη της ιδιόκτητης ξενοδοχειακής μονάδας του Μίλος Τεόντοσιτς.
Εξωτερική άποψη της ιδιόκτητης ξενοδοχειακής μονάδας του Μίλος Τεόντοσιτς.

Δικαίωμα συμμετοχής στο camp έχουν παιδιά ηλικίας 9-17 ετών και το κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 διανυκτερεύσεις/9 ημέρες.

Το camp έχει συνολική διάρκεια από 23/6-10/8 αν και πέρυσι λόγω της μεγάλης συμμετοχής η χρονική του διάρκεια επεκτάθηκε έως τις 30 Αυγούστου.

Στην κάθε περίοδο του camp (9 ημέρες) δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν 50 παιδιά από όλη της Ελλάδα, με την προτεραιότητα όπως είπαμε και προηγουμένως να δίνετε στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας μετά από μεσολάβηση του Τσούπκοβιτς.

Η τιμή του camp ανέρχεται στα 370 Ευρώ και μέσα στο πόσο συμπεριλαμβάνεται εκτός από τις παραπάνω παροχές και η μετακίνηση των αθλητών προς και από το Βελιγράδι.

%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b8%ce%b5%ce%b1Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από τώρα στο τηλ: 699-3986268

Το μήνυμα του Τεόντοσιτς

Με ένα μήνυμα άκρως μπασκετικό ο Μίλος Τεόντοσιτς απευθύνεται προς όλους τους νεαρούς αθλητές λέγοντας χαρακτηριστικά:

Μέσα από την τεράστια εμπειρία των προπονητών μας όπως και την προσωπική μου εμπειρία, φτάσαμε στο %cf%84%ce%b5%ce%bfπρόγραμμα σύμφωνα με το οποίο θα λειτουργεί το TEO4, και το οποίο θα είναι, είμαι σίγουρος, η καλύτερη δυνατή βοήθεια στους νέους παίκτες αλλά και ένα μικρό σχολείο ζωής. Όπως πάντα προσπαθώ με τις έγκαιρες ασίστ να διευκολύνω το δρόμο των συμπαικτών μου προς το καλάθι, ο στόχος μου και εδώ είναι να γίνω καλός βοηθός σε κάθε συμμετέχοντα του camp μας …
…Το μόνο που μένει σε σας είναι να περάσετε τη μπάλα μέσα από το στεφάνι…»

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Playoffs): Άρης Αμφίκλειας-ΓΑΣ Βασιλικού 70-63 (video)

pannikolaou

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!

pannikolaou

Πολύ καλός ο Χαντζής στην πρώτη νίκη των Dubai Falcons!

pannikolaou