Α ΕΣΚΑΣΕ

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΜΑΛΕΣΙΝΑ-Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ 74-54

Α’ ΕΣΚΑΣΕ

Θριαμβευτική επικράτηση!

ΜΑΛΕΣΙΝΑ-Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ 74-54

Η καλύτερη φετινή Μαλεσίνα μετέτρεψε το ντέρμπι με την Ιτέα σε υγιεινό περίπατο και επικρατώντας με 74-54 έδειξε πως μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι για μια ακόμα φορά έδειξαν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο γήπεδό τους όπου μεταμορφώνονται προς το καλύτερο και με πολύ καλή άμυνα μπλόκαρε τα επιθετικά ατού της Ιτέας φτάνοντας σε αυτό το τελικό +20.

Η Ιτέα έμεινε μακριά από τα στάνταρ της στην επίθεση, καθώς ‘πνίγηκε’ στη ζώνη που εφάρμοσαν οι γηπεδούχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Μόνο στην πρώτη περίοδο το ματς πήγε στον πόντο, χρονικό σημείο που ήταν και το μοναδικό που η Ιτέα έβρισκε το στόχο από την περιφέρεια (20-20).

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με μπροστάρη τον Συριστρατίδη που πέτυχε 33 πόντους κάνοντας τη διαφορά στον αγώνα, πήραν μια διαφορά 5-7 πόντων με το ημίχρονο να τελειώνει με 41-35.

Στο β’ ημίχρονο, οι ‘κιτρινόμαυροι’ ξέφυγαν με διψήφια διαφορά πόντων και με πολύ καλή άμυνα άνοιξαν την ψαλίδα της διαφοράς στο σκορ φτάνοντας στο τελικό 74-54 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά στον αγώνα.

Κορυφαίος των νικητών ο Συριστρατίδης με 33 πόντους και τον ακολούθησαν οι Γάτος και Παπαδημητρίου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί, πως οι γηπεδούχοι έπαιξαν χωρίς τον αρχηγό τους Γ.Κατσαγάνη που έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Από την Ιτέα που βρέθηκε σε κακή μέρα ιδίως στο β΄ ημίχρονο, ο Αγγελόπουλος ήταν ο μόνος που ξεχώρισε επιθετικά με 20 (6) πόντους.

Διαιτητές: Κοτσιμπός-Μασλατζίδης Ι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-20, 21-15, 15-9, 18-10.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ (Θάνος-Κατσαγάνης): Κανακάρης 3 (1), Γάτος 15 (3), Βίγγος 3 (1), Παπαδημητρίου 16 (1), Ψωρομίτας 4, Συριστρατίδης 33 (2), Ανθόπουλος, Κοτσιομίτας, Φιλιππόπουλος, Θεοδωράτος, Καραστάθης Α., Τούντας.

Γ.Σ.ΙΤΕΑΣ (Μωραϊτης-Μολές): Δαλούκας 1, Μπαντελάς 3 (1), Γεωργανατάς 13, Κοντογιάννης, Αγγελόπουλος 20 (6), Πράππας 3 (1), Ευθυμίου 10 (1), Πετράκος, Κουτρόγιαννος 4, Παπαθεοχάρης, Παπαδρόσος, Σανούδος.

 

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou