Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλ.Τομαράς:’Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου’

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά την ήττα από την Παναγίτσα έμεινε ο κόουτς του Γ.Σ.Αυλίδας Ηλίας Τομαράς που μίλησε και για την ατυχία που κυνηγάει την ομάδα του από την αρχή της χρονιάς με συνεχόμενους τραυματισμούς και απουσίες. Τόνισε επίσης, πως η τελική διαφορά των 12 πόντων ήταν πλασματική καθώς διαμορφώθηκε στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Η διαφορά στο τελικό σκορ είναι πλασματική και δημιουργήθηκε στα τελευταία 2 λεπτά. Είμαστε πολύ άτυχοι γιατί σε κάθε αγώνα συμβαίνει και κάτι απρόοπτο. Σήμερα (χθες) χάσαμε τον Σαμουρέλη από το ημίχρονο, παίξαμε χωρίς Βασιλείου και Σολδάτο και προς το τέλος χάσαμε και τον Γκολιά. Αλλά και ο Κατσούλας να πω, πως έπαιζε με σπασμένο δάκτυλο, αν και τα έκανε όλα και ήταν συγκινητικός. Ο αγώνα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει όπως πήγε το ματς, αλλά στα κρίσιμα σημεία σημαντικό ρόλο έπαιξε η εμπειρία των αντιπάλων μας.

Εμείς βγάλαμε ενέργεια, είχαμε καλή εικόνα και προχωράμε πάνω στο πλάνο που είχαμε βάλει από την αρχή της σεζόν για φέτος. Η ομάδα θα εμφανίζεται από αγώνα σε αγώνα καλύτερη και αυτό ήδη φαίνεται. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε ένα πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα’.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou