Α1

Θρίαμβος της Κύμης επί του ΠΑΟΚ με 93-82!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤΣΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ! ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΟΥΠΕΡ Ο ΚΟΣΤΟΦ ΜΕ 21 ΠΟΝΤΟΥΣ!

Η μεγάλη νίκη που έψαχνε καιρό τώρα η Κύμη ήρθε σήμερα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο απέναντι στον ΠΑΟΚ με 93-82 κάτι που δικαιούνταν απόλυτα η ομάδα του Μπρατσιάκου που ιδίως στο β’ ημίχρονο έπιασε καταπληκτική απόδοση σε άμυνα και επίθεση, δείχνοντας πως στην Α1 ήρθε να για να μείνει και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Εμφανίσεις σαν και τη σημερινή είναι δεδομένο πως δεν θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα στην Κύμη που μάλλον θα πρέπει σιγά-σιγά να βάζει μπρος για τον επόμενο στόχο της, που ίσως να είναι και η είσοδος στην πρώτη 8αδα!

Αυτή τη φορά ο Ελ Αμίν μπορεί να ήταν πολύ καλός, αλλά τη…δόξα την έκλεψε ο Κοστόφ που με 21 πόντους έκανε το καλύτερο του παιχνίδι από τότε που ήρθε στους νεοφώτιστους.

Αλλά δεν ήταν μόνος αυτός. Ο Μπρατσιάκος έβγαλε άσους από το μανίκι του, κερδίζοντας από τον κάθε παίκτη του το 100%.

Ο Τουντζιαράκης που ήρθε από τον πάγκο, όπως και ο Σιγκούνας με τον Σταμάτη, έδωσαν πολλές λύσεις και η αποθέωση στο τέλος από τον κόσμο ήταν απολύτως δικαιολογημένη.

Αυτοί πάντως που δεν θα είναι δικαιολογημένοι την επόμενη φορά, θα είναι οι φίλαθλοι της Χαλκίδας εφόσον δεν γεμίσουν και πάλι το κλειστό κάτι που η Κύμη δικαιούται και με το παραπάνω καθώς παίζει μπασκετάρα!

Οι 1000 φίλαθλοι πάντως που ήταν σήμερα στο κλειστό δημιούργησαν πολύ καλή ατμόσφαιρα και σίγουρα αποζημιώθηκαν και με το παραπάνω από το θέαμα που τους πρόσφεραν και οι δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ που έπαθε αλλά δεν έμαθε όπως φάνηκε με Λαύριο και Τρίκαλα, γνώρισε σήμερα μια ακόμα εκτός έδρας ήττα με την ομάδα του Μαρκόπουλου να μην μπορεί όμως απέναντι σε αυτή την Κύμη να κάνει και πολλά πράγματα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 11 πόντους στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο β’ ημίχρονο η Κύμη όπως το συνηθίζει άλλωστε, ήταν καταπληκτική.

με επιμέρους σκορ 32-18 στη γ’ περίοδο έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη, που ήρθε τελικά ποιο εύκολα απ’ ότι θα περίμενε κανείς καθώς η ομάδα του Μπρατσιάκου δεν άφησε το παραμικρό δικαίωμα στον ΠΑΟΚ ώστε να ελπίζει για επιστροφή.

Και αν ο Κοστόφ ήταν ο κορυφαίος, καταλυτική ήταν η παρουσία των Σταμάτη, Τουντζιαράκη και Σιγκούνα που ήρθαν από τον πάγκο δίνοντας αυτό το κάτι παραπάνω που χρειάζονται οι ομάδες όταν έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλους συλλόγους όπως ο ΠΑΟΚ…

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-27, 34-37, 72-63, 93-82.
ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Αντεγκμπόγιε 7, Τσούπκοβιτς 11, Κοστόβ 21, Μόργκαν 9, Ελ Αμίν 17 (8ασ, 3κλ), Τουντζιαράκης 7 (7ρ), Σιγκούνας 6 (6ρ), Σταμάτης 9, Πάλμπλαντ 6.
ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Κόνιαρης 5, Τέιλορ 9, Μιλιένοβιτς 11 (13ασ), Σάιμπερτ 19, Κλάντον 14, Χρυσικόπουλος 20, Τσόχλας 2, Γλυνιαδάκης 2, Καραμανώλης, Μπράιαντ.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou