Α ΕΣΚΑΣΕ

Ν.Παπούλιας:’Συγχαρητήρια στους παίκτες μου’

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών του ήταν ο κόουτς του Μάκαρου Άμφισσας Νίκος Παπούλιας που επισήμανε πως όλοι δούλεψαν πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο και έτσι ήρθε η νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Ιτέα. Παράλληλα, ως σημείο κλειδί της νίκης, είπε πως ήταν ο περιορισμός των ατού της Ιτέας αλλά και οι μόλις 47 πόντους που δέχθηκαν από τη 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπούλια:

‘Καταρχήν θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη της ομάδος και  γιατί έπαιξαν με πάθος και έδειξαν χαρακτήρα όταν έπρεπε. Ακολουθήσαμε ένα συγκεκριμένο πλάνο στην άμυνα θέλοντας να περιορίσουμε Γεωργαντά, Ευθυμίου και Πράππα. Τα καταφέραμε στο έπακρο αφού η Ιτέα  σημείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο τρεις πόντους και στο τρίτο έξι και αν αναλογιστούμε πως παίζαμε με μια ομάδα που είχε την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Επιθετικά ήμασταν νευρικοί, αλλά αυτό είναι και θέμα μέρας, η άμυνα όμως είναι αυτή που σου δίνει τις νίκες στο μπάσκετ . Σίγουρα περιμέναμε πως ο αντίπαλος θα αντιδρούσε σε κάποιο σημείο του αγώνα, αλλά και εκεί δείξαμε την απαραίτητη ωριμότητα και πήραμε δίκαια το παιχνίδι.

Επίσης, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολυπληθή κόσμο μας που με την παρουσία του και τη φωνή του ενθάρρυνε τις προσπάθειες των παικτών και της ομάδος  μας καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα’.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou