Over play

Ο Λοκρός ευχαριστεί του φιλάθλους του για την υποστήριξη στη Λαμία!

Με ανακοίνωσή της σήμερα το πρωί, η διοίκηση του Λοκρού Αταλάντης ευχαριστεί δημόσια τους φιλάθλους της ομάδας για την συμπαράσταση τους στο χθεσινό ντέρμπι με τον Έσπερο στη Λαμία, τονίζοντας πως τους περιμένει την ερχόμενη Κυριακή να σταθούν και πάλι στο πλευρό της ομάδας τους, στον εντός έδρας αγώνα, με τον Πόλις Καλλιθέας.

‘Η διοίκηση του Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ  ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας,  που για ακόμα μια φορά ακολούθησαν την ομάδα και έδωσαν βροντερό παρόν στο γήπεδο της Λαμίας καταφέρνοντας να δημιουργήσουν μια  φανταστική ατμόσφαιρα η οποία έδωσε την ώθηση στους παίκτες μας για να πάρουν την τεράστια  νίκη στο Φθιωτικό ντέρμπι.

Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, η συμβολή όλων σας «μαγική» με αποτέλεσμα να γίνετε και πάλι ο έκτος παίκτης μας και όλοι μαζί στο φινάλε να πανηγυρίσουμε τη σπουδαία νίκη.

Η διοίκηση και οι αθλητές-προπονητές της ομάδας καλούν τους φιλάθλους της ομάδας μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους  και την Κυριακή  (11/12, 17:00) στην αναμέτρηση με τον Πόλις Καλλιθέας , στο Κλειστό γυμναστήριο Αταλάντης , στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής,  όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο’.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou