Α ΕΣΚΑΣΕ

Σοκ στη Λαμία! Βρέθηκε δολοφονημένη η αδερφή του προπονητή Κώστα Κουμπούρα!

Απίστευτη τραγωδία σήμερα στη Λαμία με τη 45χρονη Θώμη Κουμπούρα, αδερφή του προπονητή της Αναγέννησης Λαμίας Κώστα Κουμπούρα, να βρίσκεται δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της!

Την άτυχη παιδοψυχίατρο, βρήκε νεκρή σήμερα το πρωί ο αδερφός της Κώστας μέσα στο διαμέρισμά της καθώς κίνησε την περιέργεια της οικογένειας το γεγονός ότι δεν απαντούσε σε συνεχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις.

Όπως σημειώνει το lamianow.gr ο αδερφός της ειδοποίησε την Ασφάλεια Λαμίας για να εξετάσει τον χώρο αφού δίπλα της υπήρχε αρκετό αίμα και βρέθηκε χτυπημένη με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό και το στήθος, ενώ είχε αμυχές στα χέρια της. Μετά από διερεύνηση που έγινε από τις αρχές δεν βρέθηκαν στοιχεία που να καταδεικνύουν διάρρηξη ούτε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ενώ η αστυνομία μετά τα στοιχεία που εξέτασε αναφέρει ξεκάθαρα πως πρόκειται για ανθρωποκτονία.

Ο δράστης χτύπησε με ανεξήγητη αγριότητα την Θώμη Κουμπούρα στο λαιμό και στο στήθος, πιθανότατα με μαχαίρι το οποίο πήρε μαζί του φεύγοντας. Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι δεν το βρήκαν και ερευνούν σε κάδους απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή, για το ενδεχόμενο να το έχει πετάξει σε έναν από αυτούς. Συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας έκανε «φύλλο και φτερό» όλους τους χώρους και πήρε αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού, ειδικά από την πόρτα του σπιτιού την οποία ο δράστης φαίνεται πως τράβηξε πίσω του φεύγοντας για να την κλείσει.

Η Θώμη ήταν η μικρότερη από τα αδέρφια Κουμπούρα και η μεγάλη αδυναμία του Κώστα που σχεδόν σε καθημερινή βάση βάση πήγαινε στο ‘Ασκληπιείο’ βοηθώντας την αγαπημένη αδερφή του στη γραμματειακή υποστήριξη.

Το eviabasket.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Κουμπούρα για τον αδόκητο χαμό της αδερφής του…

Πηγή: lamianow.gr

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou