Α ΕΣΚΑΣΕ

Βασ.Ροζάνας:’Είμαστε οι ηθικοί νικητές του αγώνα’

Στο σημείο που η γραμματεία ενημέρωσε τους φιλοξενούμενους πως ο Μάριος Σκαλτσάς είχε 5 φάουλ στάθηκε ο κόουτς του Απόλλωνα Λιβαδειάς Βασίλης Ροζάνας, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε με τον παίκτη του να έχει κάτσει προηγουμένως στον πάγκο ως τραυματίας. Παράλληλα, τόνισε πως η ομάδα του ε ίανι η ηθική νικήτρια του αγώνα στην Ιτέα.

Ήταν ένα δύσκολο ματς που πήγε στον πόντο. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό τον αγώνα, είχαμε υπολογίσει τα πάντα, ακόμα και την ψυχολογική πίεση που θα μπορούσαν να δεχθούν οι διαιτητές, όπως και έγινε,  σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Ιτέας. 

Αυτό που δεν είχαμε προετοιμάσει όμως, ήταν ότι δεν είχαμε υπολογίσει ως εξωτερικό παράγοντα την γραμματεία που στο κρισιμότερο σημείου του αγώνα μας στέρησε τον Μάριο Σκαλτσά με 5ο φάουλ που δεν δόθηκε ποτέ. Ο Σκαλτσάς τραυματίστηκε και βγήκε έξω ως αλλαγή για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και όταν ήταν έτοιμος και πήγα να τον βάλω στον αγώνα, μας είπαν πως είχε 5 φάουλ. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν υπήρξε ποτέ, ξεσηκωθήκαμε από τον πάγκο όπως και οι φίλαθλοί μας που μας ακολούθησαν στην Ιτέα. Οι διαιτητές μας είπαν πως ισχύει ότι λέει η γραμματεία. Παρ’όλα αυτά, ο αγώνας κρίθηκε στη μια φάση για να χάσουμε στο τέλος στις λεπτομέρειες. θεωρώ ότι είμΑστε οι ηθικοί νικητές του αγώνα καθώς αστάθμητοι παράγοντες δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Κάναμε ένσταση, ενώ θα ακολουθήσει έκθεση προς την ΕΣΚΑΣΕ και την ΚΕΔ’.

 

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Γκρινιάρης στον Κάδμο!

pannikolaou

Οι απονομές στο 3 on 3 της Ιτέας! (pics)

pannikolaou

Παίκτης του Κάδμου ο Δημήτρης Αναστασόπουλος!

pannikolaou