Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος:’Δεν είχαμε διάρκεια στην απόδοσή μας’

Ο Γιώργος Βελισσαράκος στάθηκε στο μεγάλο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος που όπως είπε μπορεί να διαλύσει ομάδες που δεν έχουν επαγγελματική βάση.

Για τον αγώνα, τόνισε πως η ΑΓΕΧ δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή της και δεν εκμεταλλεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο το σημείο που θα μπορούσε να είχε πάρει μια σημαντική διαφορά στο σκορ.

‘Συνηθίζω να λέω πως οι διακοπές διαλύουν τις ομάδες εκτός αν υπάρχει επαγγελματική βάση και λειτουργία. Αυτή η αποχή από προπονήσεις και παιχνίδια θεωρώ ότι ήταν η αιτία της έλλειψης πειθαρχίας των παικτών μου στους κανόνες του παιχνιδιού με αποτέλεσμα πολλές κακές επιλογές στην επίθεση που βέβαια πάντα τις πληρώνεις στην άμυνα. 

Για να κερδίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να έχεις διάρκεια στην καλή απόδοση. Δεν εκμεταλλευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο φάσεις που ήμασταν μόνοι μας με το καλάθι (πολλά άστοχα λέϊ-απ) καθώς και επιθέσεις με παραπάνω παίκτες ώστε να κάνουμε μια καλή διαφορά, υπέρ μας, στο σκορ.

Αντιθέτως, τρία αβίαστα διαδοχικά λάθη στα 50” δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου και η Παναγίτσα με ένα 6-0 έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας με αποτέλεσμα το τελικό σκορ.

Η Παναγίτσα με πολύ έμπειρους και ικανούς παίκτες, ο Λαζαρίδης είναι πολυτέλεια στο πρωτάθλημα, και σας αθλητής και για το ήθος του, κέρδισε δίκαια.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας σε κάθε παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στον κόουτς Μιχαήλ και στους παίκτες της Παναγίτσας, αλλά και τους διαιτητές Κάλφα και Σοφόπουλο που ήταν πολύ καλοί’.

Σχετικά άρθρα

Chalkis Basket 2024: Η κλήρωση του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 21 ομάδων!

pannikolaou

Με -1 θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν το Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Ανακοίνωση Α.Ε. Καρύστου για την παραίτηση Σταύρου

pannikolaou