Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος:’Πολλά ερωτηματικά για τα σφυρίγματα στο τέλος’

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ο κόουτς της ΑΓΕΧ Γιώργος Βελισσαράκος που πάντως είχε πολλά παράπονα για τα σφυρίγματα των διαιτητών σε τρεις φάσεις στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

‘Κάναμε γενικά κακό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Μάκαρου, με λάθος επιλογές στην επίθεση και χωρίς αυτοσυγκέντρωση στην άμυνα.

Πήγαμε στην Άμφισσα μόνο με 8 παίκτες έχοντας ξαφνικές απουσίες των Σιδερίδη, Σταμέλου, Κανάκη και Στεφανίδη.

Παρ’ όλα αυτά, καταφέραμε σε ένα παιχνίδι που ακολουθούσαμε στο σκορ, να περάσουμε μπροστά και να είναι στα χέρια μας η νίκη μια και ήμασταν μπροστά με 3 πόντους στα 18′ τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής διάρκειας.

Όμως στο τελευταίο λεπτό και ενώ προηγούμασταν με 3 πόντους, οι αποφάσεις της διαιτησίας που ήταν πολύ καλή στα προηγούμενα 39 λεπτά, μας γέμισε ερωτηματικά.

Στα τελευταία 55′ δευτερόλεπτα έγιναν τα εξής. Δεν δόθηκε ‘χοντρό’ φάουλ στον Φωτητζόγλου σε λέϊ-απ. Έδωσε ο κ.Κοτσιμπός επιθετικό φάουλ στον Χαρατσή σε επίθεση 3 εναντίον 1 που σκοράραμε. Και βέβαια, στα 18′ δευτερόλεπτα χρεώθηκε ως τρίποντο το σουτ του Χατζηστάμου που ήταν καθαρά μέσα από το τρίποντο και προς τιμή τους μας το επιβεβαίωσαν μετά τη λήξη και οι φίλαθλοι του Μάκαρου.

Έτσι το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Συγχαρητήρια στον κόουτς Παπούλια και σε όλους τους παίκτες του Μάκαρου, ιδίως δε σε Χατζηστάμου και Νασάκη που βρέθηκαν σε καταπληκτική μέρα. Πολύ καλή η διαιτησία των Κοτσιμπού-Χουγιάζου για 39 λεπτά. Πολλά ερωτηματικά πάντως για τα σφυρίγματά τους στο τελευταίο λεπτό και στην παράταση’.

Σχετικά άρθρα

Ξεκίνησε η καταβολή 3,6 εκατ. ευρώ σε 1.403 ερασιτεχνικά σωματεία!

pannikolaou

Γεν. Συνέλευση και εκλογές στην ΕΣΚΑΣΕ στις 27 Ιουνίου! Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου!

pannikolaou

Με self test οι προπονήσεις τμημάτων υποδομής και ακαδημιών!

pannikolaou