Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Τσαούσης:’ Κρατάμε μόνο τη νίκη’

Μόνο τη νίκη και την καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου κρατάει από το χθεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς ο κόουτς του Ερμή Σχηματαρίου Γιάννης Τσαούσης, που τόνισε πως η ομάδα του εφησύχασε μετά τη μεγάλη διαφορά του πρώτου ημιχρόνου.

‘Έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, αποδείχθηκε πως ήταν μια καλή νίκη για εμάς. Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ένα πολύ καλό στο πρώτο μέρος και ένα πολύ κακό στο β’ που εφησυχάσαμε νομίζοντας πως τα πάντα έχουν κριθεί.

Θέλω να πω πάντως, πως η Λιβαδειά είναι μια πολύ καλή ομάδα, με έμπειρους παίκτες με εικόνες από Εθνικές κατηγορίες, που δεν τις αξίζει η βαθμολογική θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Ταλαιπωρήθηκαν από όσο ξέρω από τραυματισμούς, όμως τώρα είναι σε καλή κατάσταση και θα φανεί αυτό και στο άμεσο μέλλον.

Εμείς από αυτό τον αγώνα κρατάμε μόνο τη νίκη και την καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου΄.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (15-16 Μαρτίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (15-16/3)

pannikolaou

Πρώτη συμμετοχή του Κ. Χαντζή στη 12αδα στην Basket League στον αγώνα Καρδίτσα-Μαρούσι!

pannikolaou