Α ΕΣΚΑΣΕ

Ηλ.Τομαράς:’Δεν βρήκαμε εύκολο σκορ’

Στη γ’ περίοδο κρίθηκε το ματς κατά τη γνώμη του κόουτς του Γ.Σ.Αυλίδας Ηλία Τομαρά, σε ένα χρονικό διάστημα που η ομάδα του δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην επίθεση. Επίσης, τόνισε πως χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, η ομάδα του είναι άτυχη έχοντας διαρκώς από την αρχή της σεζόν πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών.

‘Δεν τα καταφέραμε παρότι προσπαθήσαμε αρκετά, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν πολύ καλοί φτάνοντας να προηγηθούμε ακόμα και με 12 πόντους.

Στη γ’ περίοδο δεν βρήκαμε εύκολο σκορ, τα περιμέναμε όλα από τον Κατσούλα και τον Βασιλείου, τα υπόλοιπα παιδιά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα επιθετικά και έτσι μείναμε χαμηλά στο σκορ.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο β’ ημίχρονο και κέρδισε δίκαια. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου.

Χωρίς να θέλω να ψάξω για δικαιολογίες πρέπει να πω πάντως, πως είμαστε πολύ άτυχοι από την αρχή της σεζόν. Συνέχεια έχουμε τραυματισμούς και απουσίες βασικών παικτών. Χθες ο Γκολιάς έπαιξε απροπόνητος μετά το διάστρεμμα το περασμένο Σάββατο στην Ιστιαία. Πρόκειται για ένα παράγοντα που δεν μπορείς να μην τον υπολογίζεις, ιδίως για εμάς που φτιάχνουμε μια ομάδα από την αρχή’.

 

 

Σχετικά άρθρα

Ο Απόλλων Χαλκίδας διοργανώνει στις 8-9/10 το 1ο τουρνουά ”Γ. Σπανός”

pannikolaou

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Ο Γιώργος Πρίντεζης στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou