Α ΕΣΚΑΣΕ

Θ.Κογιόνος:’Στις ημερομηνίες που μας πρότεινε η ΕΣΚΑΣΕ δεν μπορούμε να παίξουμε’

Η Μαλεσίνα μέσω του προέδρου της Θανάση Κογιόνου εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια Ρουμελιώτη για το θάνατο του πατέρα τους ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία με το eviabasket.gr ο κ.Κογιόνος θέλησε να δώσει την δική του άποψη για το γεγονός ότι ο σημερινός αγώνας με τον Τελεθριακό δεν αναβλήθηκε τονίζοντας πως η ευθύνη ανήκει στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

‘Πρώτα απ’ όλα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Ρουμελιώτη για το θάνατο του πατέρα τους αλλά και στην οικογένεια του Τελεθριακού. Εμείς σαν Μαλεσίνα στα 30 χρόνια ζωής του σωματείου έχουμε δώσει ξεκάθαρα δείγματα γραφής, προασπίζουμε πάντα το ευ αγωνίζεσθαι και για αυτό το λόγο έχουμε ακαδημίες με 100 και πλέον παιδιά και πάντα σεβόμαστε τα αντίπαλα σωματεία όπως και τέτοιες στιγμές που προκαλούν θλίψη σε όλους.

Εμείς ήμασταν υπέρ της αναβολής του αγώνα, αλλά στις ημερομηνίες που μας πρότεινε η Ένωση δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Μας πρότειναν μια Τετάρτη που δεν μπορούσαμε να παίξουμε λόγω βεβαρημένου προγράμματος καθώς και το Σάββατο των Αποκριών, μια ημερομηνία που όπως μάθαμε σχεδόν όλοι οι παίκτες μας θα έλειπαν λόγω τριημέρου. Μας είπαν πως αφού δεν μπορούμε σε αυτές τις ημερομηνίες τότε αναγκαστικά πρέπει να παίξουμε σήμερα, μια απάντηση που προκάλεσε προσωπικά την έκπληξή μου.

Η διεξαγωγή ή όχι του αγώνα είναι ξεκάθαρα θέμα της Ένωσης. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε άλλη ημερομηνία αρκεί να μην είναι μια απ’ αυτές τις δύο που μας είπαν από την Ένωση γιατί δεν μπορούμε. 

Η Ένωση άλλωστε, έχει το δικαίωμα να λειτουργήσει αυτόνομα και να αναβάλει ή να ορίσει ένα αγώνα από μόνη της όταν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Εμείς έχουμε άριστες σχέσεις με τον Τελεθριακό και δεν βρίσκω το λόγο γιατί να μην θέλουμε να παίξουμε άλλη ημερομηνία’.

Σχετικά άρθρα

Εγκύκλιος χειμερινής μεταγραφικής περιόδου 2023-2024. Όροι και προϋποθέσεις.

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (9-10/12)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Α.Ε. Καρύστου-Απόλλων Λιβαδειάς (photo album)

pannikolaou