Α1 Α2

Νίκη και σωθήκαμε!

Η ΚΥΜΗ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ (5 Μ.Μ. ΚΛ.ΚΑΝΗΘΟΥ) ΚΑΙ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΝΕΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Α1!

Πρεμιέρα σήμερα στο 2ο γύρο της Α1 με την Κύμη να έχει μπροστά της ένα πολύ σημαντικό αγώνα, από εκείνους που μπορούν να καθορίσουν τους μετέπειτα στόχους της ομάδας με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Αντίπαλος για την ομάδα του Μπρατσιάκου το Λαύριο με τον κρίσιμο αγώνα να ξεκινάει σήμερα στις 5 μ.μ. στο κλειστό της Κανήθου.

Πρώτος στόχος ασφαλώς η νίκη και δεύτερος η κάλυψη του -6 του πρώτου γύρου (75-69) για πιθανές μελλοντικές ισοβαθμίες.

Από εκείνο το ματς πάντως μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και στις δύο ομάδες, ιδίως στα ρόστερ τους.

Από την Κύμη έχουν αποχωρήσει οι Γκριν, Αμντούλ Αλίμ και Μόργκαν, ενώ έχουν έρθει οι Κοστόφ, Αντεγμπόγιε και ο Όρτον που θα κάνει ντεμπούτο. Για το Λαύριο, εκτός από τον Γιανγκ που ήδη αναφέραμε, έφυγαν και οι Κοκ και Τζόνσον, ενώ προστέθηκαν στο ρόστερ οι Νίξον,  Γκρέι και  Έβανς, με τον τελευταίο επίσης να κάνει ντεμπούτο σήμερα.

Οριακό το σημερινό ματς, καθώς σε περίπτωση νίκης της Κύμης η διαφορά που θα τη χωρίζει θα είναι 2 βαθμοί συν η ισοβαθμία.

Απαραίτητη ασφαλώς και η βοήθεια του κόσμου για να πετύχει η ομάδα της Εύβοιας το στόχο της, με την Κύμη να περιμένει σήμερα αρκετό κόσμο στο κλειστό της Κανήθου, κάτι άλλωστε που αξίζει βάσει της συνολικής εικόνας της στον α’ γύρο.

 

Σχετικά άρθρα

1ο Ladder Tournament από το Pelagos Club Tennis Academy!

pannikolaou

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Ο Γιώργος Πρίντεζης στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou