Α1 Α2

Στη Χαλκίδα ταξιδεύει το ‘Βasket Αγάπης’!

Η πόλη της Χαλκίδας είναι ο επόμενος σταθμός του “Βasket Αγάπης”, του κοινωνικού προγράμματος τoυ ΕΣΑΚΕ, που ήδη έχει ταξιδέψει σε Τρίκαλα, Λαύριο και Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr, ο μεγάλος χορηγός της Basket League 2016-2017, διοργανώνουν από κοινού την εκστρατεία “Basket Αγάπης” με στόχο την ενίσχυση άπορων οικογενειών και Ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν οι ομάδες μπάσκετ της Α1 Κατηγορίας.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “Βasket Αγάπης”, την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας, πριν τον αγώνα του Γ.Σ. Κύμης με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, οι φίλαθλοι θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα τα οποία θα συγκεντρώνονται για να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής, μέσω των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Χαλκιδέων που στηρίζει αυτή την πρωτοβουλία.

Η πρωτοβουλία όμως δεν σταματάει με την συγκέντρωση τροφίμων, αλλά, επεκτείνεται και στο γήπεδο.

Έτσι, στο ημίχρονο του αγώνα, ένας αθλητής από τις Ακαδημίες της ομάδας θα εκτελεί βολές. Κάθε εύστοχη βολή θα ισοδυναμεί με την ενίσχυση σε χρήματα από τους διοργανωτές, τα οποία θα διατεθούν σε τοπικό Ίδρυμα.

Στην συνέχεια δύο αθλητές, ένας της Κύμης και ένας του Ολυμπιακού θα σουτάρουν από το κέντρο του γηπέδου και κάθε εύστοχο σουτ θα διπλασιάζει το αρχικό ποσόν.

Είναι βέβαιο ότι οι φίλαθλοι της περιοχής θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα, προσφέροντας τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες.

Σχετικά άρθρα

Ο Νίκος Φραγκούλης στον Ερμή Σχηματαρίου!

pannikolaou

Α2 Elite League: Αποτελέσματα & βαθμολογία (8η αγωνιστική)

pannikolaou

Α2 Elite League: Έμεινε πίσω στο σκορ από την αρχή! Αγρίνιο-Ερμής Σχηματαρίου 81-66

pannikolaou