Α1

Τέλος Μόργκαν και Ελ Αμίν από την Κύμη!

Παρελθόν αποτελούν σύμφωνα με πληροφορίες ήδη από την Κύμη οι Τζόρνταν Μόργκαν και Ελ Αμίν μετά το προχθεσινό μπλέξιμο τους σε καβγά σε μπαρ της Αθήνας που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του Μόργκαν (σπάσιμο) και τον σαφώς πιο ελαφρύ του Ελ Αμίν.

Η Κύμη θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση τους καθώς ανεξάρτητα από τον τραυματισμό τους η ομάδα έχει σε προτεραιότητα τον τομέα της πειθαρχίας στο σύλλογο.

%ce%b5%ce%bb-%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%bd-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1Για τον Μόργκαν σε περίπτωση που η περίοδος της αποθεραπείας του ήταν μικρότερη των 2-3 μηνών που απαιτείται τώρα, υπήρχε περίπτωση να σκέφτονταν το ενδεχόμενο παραμονής του καθώς δεν είχε δοθεί καμιά αφορμή στο παρελθόν.

Όσο για τον Ελ Αμίν, η συμμετοχή του στο επεισόδιο στο μπαρ φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι καθώς εδώ και καιρό οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν ήταν ευχαριστημένοι από την αγωνιστική του παρουσία.

Ήδη από σήμερα το πρωί, στα γραφεία της Κύμης τα τηλέφωνα έχουν ‘πάρει φωτιά’ με τους μάνατζερ να προτείνουν παίκτες. Στόχος του Μπρατσιάκου και των συνεργατών του είναι οι υποθέσεις να έχουν κλείσει άμεσα ώστε να έχει τους νέους παίκτες στη διάθεσή του για τον αγώνα με το Λαύριο το επόμενο Σάββατο 21 Ιανουαρίου στην πρεμιέρα του β΄γύρου στην Α1 κατηγορία.

 

Σχετικά άρθρα

Βαγγέλης Μυλωνάς: Ένας Χαλκιδέος προπονητής στη Βίλνιους Ρίτας!

pannikolaou

Κόουτς της χρονιάς στο Κατάρ ο Βασίλης Μπρατσιάκος!

pannikolaou

“Βάλτο αγόρι μου… στην Εύβοια”

pannikolaou