Α1 Α2

Φιλική ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα για την Κύμη (78-82)

Το κενό στο πρωτάθλημα της Α1 λόγω της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, έδωσε τη δυνατότητα στην Κύμη να εκμεταλλευτεί αυτό το κενό με ένα δυνατό φιλικό αγώνα με αντίπαλο το Ψυχικό στο κλειστό της Κανήθου.

Η Κύμη ηττήθηκε με 82-78, αλλά το σκορ δεν απασχόλησε σε καμιά περίπτωση τον Βασίλη Μπρατσιάκο που είδε αυτά που ήθελε, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν στο πρωτάθλημα της Α1.

Η Κύμη στη μετά…Μόργκαν εποχή, έπαιξε με σημαντικές ελλείψεις, καθώς δεν αγωνίστηκε ο Αντεγμπόγιε λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ προφυλάχτηκε ο Ελ Αμίν, που εντός των προσεχών ημερών θα βγάλει τα ράμματα και θα %ce%ba2επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Δόθηκε όμως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Τουντζιαράκη να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά την απουσία του από αρκετές προπονήσεις λόγω ίωσης.

Η Κύμη μπαίνει πλέον στην εβδομάδα δράσης, τόσο αγωνιστικά καθώς το Σάββατο την περιμένει το ντέρμπι με το Λαύριο, όσο και στο θέμα των μεταγραφών, με τον ψηλό που θα προστεθεί στο ρόστερ να αναμένεται να κλείσει μέσα στις επόμενες μέρες.

%ce%ba4

 

 

 

 

 

 

%ce%ba5

 

 

 

 

 

 

%ce%ba6

 

 

 

 

 

 

%ce%ba10

 

 

 

 

 

 

%ce%ba11

 

 

 

 

 

 

%ce%ba9

 

 

 

 

 

 

%ce%ba3

 

 

 

 

 

 

%ce%ba1

 

 

 

 

 

 

%ce%ba8

 

 

 

 

 

 

%ce%ba12

 

 

 

 

 

 

%ce%ba13

 

 

 

 

 

 

PHOTO: ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΛΙΑΝΗΣ

 

 

Σχετικά άρθρα

1ο Ladder Tournament από το Pelagos Club Tennis Academy!

pannikolaou

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Ο Γιώργος Πρίντεζης στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou