Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης:’Χρειαζόμαστε επειγόντως μια καλή εμφάνιση’

Ο κόουτς του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΓΕΧ για τη δίκαιη νίκη της όπως είπε, στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ του β’ ημιχρόνου, ενώ τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται μια καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη γιατί έχει εγκλωβιστεί ψυχολογικά.

‘Συγχαρητήρια για την επιβλητική και δίκαιη νίκη της ΑΓΕΧ. Είχαμε διάθεση και ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο όχι όμως ανάλογη εικόνα και στο δεύτερο που όσο περνούσε η ώρα καταρέαμε! Νομίζω ότι καθοριστικός παράγοντας ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ της ΑΓΕΧ όπου μας έκαναν την μεγάλη ζημιά και τα πολλά τακτικά λάθη που κάναμε πάνω σε αυτά που είχαμε σχεδιάσει!

Εμείς είναι προφανές ότι έχουμε χαλαρώσει υποσυνείδητα (πολύ κακώς) μετά τον εντυπωσιακό πρώτο γύρο και παιδιά που μας τράβηξαν στην αρχή του πρωταθλήματος είναι εκτός φόρμας για διάφορους λόγους. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί έχουμε εγκλωβιστεί ψυχολογικά και πρέπει να ανακάμψουμε…Ο μόνος δρόμος για να γίνει αυτό είναι της προπόνησης και της δουλειάς’.

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (3-5/2)

pannikolaou

ΕΣΚΑΣΕ: Οι αλλαγές στο πρόγραμμα αγώνων (3-5/2)

pannikolaou

Κοπή πίτας για τμήματα του Κάδμου! (pics)

pannikolaou