Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Χρήστου:’Είχαμε προσήλωση στο πλάνο μας’

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του έμεινε ο κόουτς του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου που δεν παρέλειψε να αναφερθεί ειδικά στη βοήθεια που προσφέρουν οι μικροί αλλά και στην παρουσία του κόσμου της Θήβας.

‘Το παιχνίδι με την ομάδα της Μαλεσίνας ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Άρη. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, που είναι πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα από την ομάδα μας. Αλλά και για ένα πρόσθετο λόγο, όλοι είχαμε στο μυαλό μας τον τρόπο που έχασε η ομάδα μας στη Μαλεσίνα στο πρώτο παιχνίδι.

Οι παίκτες μας έδειξαν πόσο ήθελαν την νίκη από την αρχή και φυσικά κάλυψαν την διαφορά του πρώτου αγώνα.. Δείξαμε για άλλη μια φορά προσήλωση στο πλάνο που είχαμε. Η διάθεση των παικτών του Άρη στην άμυνα είναι κάτι πάρα πολύ βασικό για την λειτουργία της ομάδας μας. Στην επίθεση οι πολλές assist πάσες δείχνουν την ομαδική δουλειά αυτής της ομάδας.

Ιδιαίτερη χαρά μας δίνει το αγωνιστικό πρόσωπο όλη της ομάδας μα κυρίως των μικρότερων παιδιών. Ματσαγγούρας, Βλάχος, Λυμπερίου, Καραδόπουλος και Τσαραμπάρης είναι τα παιδιά που στηρίζουν τις προπονήσεις και σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε ότι υπάρχει βελτίωση σε μεγάλο βαθμό. Είναι οι παίκτες που ο Άρης θα στηριχτεί στο σύντομο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μας για την διάθεσή τους και την διοίκηση που πάντα είναι κοντά στην ομάδα. Θα ‘ταν παράλειψη να μην αναφέρω ότι η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο μας είναι συγκινητική. Το γεγονός αυτό μας δίνει χαρά και μας κάνει να δουλεύουμε περισσότερο για να ανταποδώσουμε και εμείς με την σειρά μας αυτή την χαρά στον κόσμο μας. Φυσικά περιμένουμε περισσότερους φιλάθλους κοντά στην ομάδα μας. Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα της Μαλεσίνας. Όσο για μας….προχωράμε’

Σχετικά άρθρα

Chalkis Basket 2024: Η κλήρωση του πρωταθλήματος με τη συμμετοχή 21 ομάδων!

pannikolaou

Με -1 θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν το Α.Ε. Καρύστου

pannikolaou

Ανακοίνωση Α.Ε. Καρύστου για την παραίτηση Σταύρου

pannikolaou