B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ

Έπεσε η σκεπή στο κλειστό της Κύμης!!!

Απίστευτο περιστατικό πριν από λίγο στην Κύμη που έχει δεχθεί το μεγαλύτερο κύμα της κακοκαιρίας, με την σκεπή στο κλειστό γυμναστήριο να υποχωρεί από το βάρος του χιονιού!

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ολόκληρη η σκεπή υποχώρησε με καταστροφικές συνέπειες για ένα γυμναστήριο που είχε πολλές βελτιώσεις τα τελευταία χρόνια με την άνοδο της Κύμης μέχρι την Α1.Λίγους μήνες πριν την έναρξη των εργασιών ώστε να πληρεί τις προϋποθέσεις για διεξαγωγή αγώνων Α1 συνέβη το απρόοπτο, σε μια πρωτοφανή σε ένταση κακοκαιρία που έχει κηρύξει την περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Το ευτυχές γεγονός είναι ότι κανείς δεν βρισκόταν κοντά στο κλειστό την ώρα της υποχώρησης της σκεπής. Το γεγονός πάντως αυτό, δείχνει τη σφοδρότητα της κακοκαιρίας στην περιοχή της Κύμης με την υπομονή να είναι απαραίτητη για τους κατοίκους καθώς κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τη φύση…

Όπως είναι ευνόητο πλέον σε καθαρά αθλητικό περιεχόμενο, οι ομάδες της Κύμης θα μετακομίσουν στο κλειστό του Αλιβερίου που σύντομα θα δοθεί προς χρήση στις ομάδες.

Η φωτογραφία ανέβηκε στη σελίδα του Κώστα Δημά στο facebook.

%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%8d%ce%bc%ce%b7%cf%82-%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%80%ce%ae

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou