Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Με το δεξί στη νέα χρονιά ο Λοκρός νίκησε στο ντέρμπι 75-74 τον ΟΦΗ!

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, στην αγωνιστική του…χιονιά, ο Λοκρός όχι μόνο έπαιξε αλλά ήταν και ο μεγάλος θριαμβευτής επικρατώντας του ΟΦΗ με 75-74 ξεκινώντας από εκεί που τελείωσε πέρυσι, με ένα ακόμα θρίαμβο!

Μια νίκη που βάζει οριστικά και αμετάκλητα στο…ντουλάπι τον πρώτο στόχο που δεν ήταν άλλος από την παραμονή στη Γ’ Εθνική με την ομάδα του Ζαρονικόλα να κοιτάζει πλέον για το κάτι παραπάνω…

Ο Λοκρός πήρε σήμερα μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο αλλά και στα δικά του προβλήματα.

Και αυτό γιατί ο Ανέστης Μάτος ήταν άρρωστος και καθηλωμένος στον πάγκο παίζοντας μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο της…ανατροπής!

Εκεί που ο Λοκρός έδειξε εκτός των άλλων πως έχει και ψυχικά αποθέματα, γυρίζοντας από το 52-58 του 30′ στο τελικό 75-74.

Ο Άγγελος Μάτος έπαιξε και για τον…αδερφό του, πετυχαίνοντας 20 πόντους με ένα καθοριστικό τρίποντο προς το τέλος, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Γιώργου Ρουμελιώτη σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του από τότε που πήγε στην ομάδα της Αταλάντης.

Στο τέλος πάντως ο Λοκρός με τη βοήθεια και του κόσμου του όχι μόνο γύρισε στο ματς αλλά προηγήθηκε και με 4 πόντους διαφορά για να πάρει τελικά τη νίκη με 75-74 στο μεγάλο ντέρμπι παρότι στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε χωρίς τον Άγγελο Μάτο λόγω αποβολής με 5 φάουλ.

Διαιτητές: Κονταράτος-Ορφανός.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-23, 14-17, 15-18, 23-16.

ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ (Ζαρονικόλας): Διαμαντής, Ρούζιος 8 (1), Ρουμελιώτης 13, Κοσμετάτος, Ντέντα 9, Νικολάου 2, Παπαηλιού 2, Μπόλματης 6 (2), Σμάγκιν 10, Μάτος Αγγ. 20 (2), Θώδος, Μάτος Αν. 5 (1).

Ο.Φ.Η. (Κόκκινος): Μαυρόπαππας 3, Κρισινάκης 13 (3), Μαϊστρέλης 2, Ξενάκης 15 (2), Μπούμπαρης 10, Καρλάφτης 3 (1), Αγαπιάδης 5 (1), Πρωτογερανάκης 2, Βλαχάκης 15 (1), Κυρίτσης 5 (1), Ουλάς 1.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou